ma1y Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 czyli co - teraz speedpremium to sa zwykle twinmosy tylko z naklejka speedpremium?? chyba jakies neieporozumienie ze strony twinmosa (w esc sa CADT) a cena wieksza niz zwyklych twinmosow tez CADT. mozna gdzies jeszcze na ch-5 kupic? czy to juz marzenie? znaczy imperium itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 marzenie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ja mam stary wypust twinmoskow aa4t 2 x 512 , na dfi nf4 robia 260 2-2-2-5 1T 3.45V. Ile za to moge wziac, bo na moim msi sie tylko marnuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekala Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Heh wlasnie mi padla jedna z kosci mojego duala AA4t 2x512 przy napieciu 3.6 mam gwarancje ale za cholere nie dostane takiej sztuki buuuuuuuuuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) widze kostki padaja i padają .. ja mam 2 aa4t 1 2-2-2-5 @3.33v 255Mhz Max 2 2-3-2-5 @3.33v 256Mhz Max mam nadzieje ze nie padna ;] szukam drugiej coby robiła tak ja ta moja pierwsza.. ;] Edytowane 16 Marca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 póki co mam kostke, która robi 2-2-2-5 1T @ 243 MHz na 3,28v :D szukam drugiej do Duala :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekala Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 wyobrazcie sobie ze rano ta kostka wstala !!!!!!!! heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 obudzila sie po nocy :wink: ja tez tak mialem z kilkoma czesciami ;) np dysk....magic :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 mam kostke Twinmosow na Ch-5 ktore poszly tak: chyba ladnie jak an 3.1V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 mam kostke Twinmosow na Ch-5 ktore poszly tak: http://fileshare.allohost.fastom.info/uploads/951f719ded.jpg chyba ladnie jak an 3.1V moje latają tak samo 2x256Mb ale 260 i się kończą. :(... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Mi sie udało trwafić na kostki (2x256) winbonda BH-5 Niestety jedna to troche padaka bo na 3.12V nie chce chodzic na 220 2-2-2-5, ale pewnie by troche sie rozwinela z wyższym V Druga natomiast chodzi na 235 przy timingach i napieciu powyżej. Mam teraz dylemat co z nimi zrobić, bo moje hynixy też niczego sobie. PS testy robione na szybkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Witam, mam pytanie. Co w końcu jest lepsze, BH-5 czy CH-5? Częściej spotyka się kostki BH-5, większość "rodzynków" na tym forum które widziałem to właśnie bh-5, szczególnie jeśli chodzi o kostki 512. Jak to jest z CH-5? Czemu np. nie ma G.Skilli na CH-5? FAQ nie odpowiada jednoznacznie na to pytanie, raz jest napisane że CH-5 nie dorównują pierwowzorowi czyli BH-5, a drugi raz znowu że dla dysponujących większymi napięciami CH-5 jest lepsze. Pytam się, bo stoję przed wyborem: BH-5 czy CH-5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abandon1 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Co jest warta pamięć TWINMOS DDR 512MB /400 2.5 (Mtec)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) @Plasma Z tego co widzę masz DFI LanParty więc wybór ma znaczenie czysto estetyczne. Nie zapomnij tylko zrobić na nawiewu na mosfet i założyć radiatorki ;) Generalnie osiągi są bardzo podobne, ale jak wiadomo każdy chwali swoje, i moim skromnym zdaniem lepiej wybrać CH-5 :) Edytowane 23 Marca 2006 przez `fdl` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Witam, mam pytanie. Co w końcu jest lepsze, BH-5 czy CH-5? Częściej spotyka się kostki BH-5, większość "rodzynków" na tym forum które widziałem to właśnie bh-5, szczególnie jeśli chodzi o kostki 512. Jak to jest z CH-5? Czemu np. nie ma G.Skilli na CH-5? FAQ nie odpowiada jednoznacznie na to pytanie, raz jest napisane że CH-5 nie dorównują pierwowzorowi czyli BH-5, a drugi raz znowu że dla dysponujących większymi napięciami CH-5 jest lepsze. Pytam się, bo stoję przed wyborem: BH-5 czy CH-5? Najlepiej jak byś mogł je sprawdzić :D Bo jak wiadomo róźnie to bywa ;) Co jest warta pamięć TWINMOS DDR 512MB /400 2.5 (Mtec)???Nic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Chyba, że jest na winbondzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Chyba, że jest na winbondzie :wink:No tak ale nie podał sczwgółowych danych ;) P/N .. Więc pierwsze co przychodzi na mysl bez podania P/N to Powerchip :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 witam pochwale sie moim wynikiem kostki to twinmosy speed premium zakupione dawno temu od storma ktory wycisnol tylko 250mhz ja zatem poszlem dalej i wycisle z nich 260mhz kostki to bh-5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 obstawiam, że superpi 4m się wywali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 obstawiam, że superpi 4m się wywali A ja własnie ostatnio miałem taki przypadek ze SP2004 wywalał się po 4min, a MEMtest i SuperPi 32M przechodziło bez błędu... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 nic nie ma BTW miałem przypadek gdy blend i stress prime fikaly 8h a ramy nie zrobily 1M na tych ustawieniach :? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 nic nie ma BTW miałem przypadek gdy blend i stress prime fikaly 8h a ramy nie zrobily 1M na tych ustawieniach :? :mur: plose :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misobol Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam Jak cos to nadal mam do sprzedania pamiec ktora inspierowala mnie i uzyta zostala przy pisania faq-u w tym topicu. 1x512 MB PC3200 TwinMos SpeedPremium, CH-5, wyniki podkrecania znacie.... Cena: 200 + przesylka. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...