Driz Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) cze wszystkim kupilem wlasnie skystar2 i zainstalowalem w moim kompie, wszystko jest ok ogladam to co chce. Natomiast w momencie proby podlaczenia telewizora przykleknalem mam karte graficzna FX 5700 i uzywam polaczenia miedzy moim kompem a tele skaytronic to chyba sygnal wysylany droga radiowa jeden podpiety do karty graficznej a drugi do tele prze euro. probowalem polaczyc przez TVTool ale niestety wylacza mi sie monitor i widac tylko obraz w telewizorze, prosze o pomoc. Athlon 2000+ 1,67 MGh 512MB RAM GF FZ 5700 Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez Driz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Może nie obsługuje dualheda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Może nie obsługuje dualheda?? 1389956[/snapback] Cze!! No wlasnie jest jakas mozliwosc sprawdzenia czy obsluguje czy nie?? Chcesz powiedziec ze nie moge ogladac jednoczesnie TV i pracowac na kompie?? Mam ver biosa 4.36.20.23.0D i ver sterownka 6.6.9.3 Athlon 2000+ 1,67 Ghz, 512 Ram, GF FX 5700 256 Ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Klonowanie. Wideo pełnoekranowe>urządzenie pełnoekranowe>ekran pomocniczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Najpierw niech sprawdzi czy jego karta obsługuje dwie głowice ....Nie wszystkie to potrafią.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Aha jeszcze jedno sprawdż czy twoja wersja TVTola jest najnowsza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...