scota Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zostawiłem kompa i poszedłem do szkoły. Niestety siora miała na później a ojciec urlop :? Oczywiście korzystali z kompa. Po przyjściu i włączeniu kompa było wszystko ok do czasu gdy pojawił się komunikat który pokazuje się tuż przed ekranem logowania: Trwa uruchamianie systemu Windows ... 40s upłynęło zanim pokazał się ekran logowania. Zalogowanie trwa tyle co kiedyś ale ... wylogowanie to 30s minimum. Oprócz tego przełączenie użytkownika nie jest możliwe a w Menadżeże zadań w zakładce 'użytkownicy" nie ma nikogo :blink: Oczywiście nikt mi się nie przyzna(ani siora ani ojciec) co robili na kompie :mur: Może spotkaliście się z czymś takim ?? Co poradzić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 jak dla mnie to tylko reinstalka, Albo odrobina perswazji żeby się przyznali co narozrabiali. Ewentualnie przeskanuj jakimś antywirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=tomi=- Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Wylaczona masz jakas usluge systemowa ale nie powiem ci jaka bo kiedys zrobilem to samo ale juz nie pamietam. Sprobuj uzyc przywracania systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Próbowałem przywracanie. Wszystko niby ok do czasu restertu kompa i ponownego zalogowania pokazuje że nie był wstanie przywrócić <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 start->uruchom->msconfig odpal wszystkie uslugi microsoftu. Moze ktos cos wylaczyl? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 LoL, serio pomogło uruchomienie usług. Muszę teraz tylko dojść która to ta felerna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Może harmonogram zadan? Bo bez niego Prefetch nie działa, a bez prefetcha czasami wolniej się winda wgrywa. BTW, temat postu kojarzy mi się ze stwierdzeniem: woda jest mokra :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Prefetch..? Harmonogram..? Ja to zawsze wylaczam i jakos logowanie nie trwa az tyle. To musi byc cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...