Skocz do zawartości
sawyer188

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie pamieci GEIL kosztują 120zł za 256 MB prawda a kingstony 512 MB 180zł a więc niewielka różnica cenowa w stosunku do wielkości prawda??Ale GEIL są ponoc lepsze w oc.Daletego nie wiem w co ładować szmal :unsure:  :mellow:

1406954[/snapback]

ładuj szmal w 512MB kingsyona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cl 2.5 osiągniesz ogólnie w tej cenie to bardzo dobre pamięci za tą bkasę brac jest duzy temat o nich poszukaj a co do kingstonów to przeciez loteria i wszystko zalezy na jakich sa kościach , ostatnio kingston wypuscił nawet na kosciach nanya jak elixir wiec dno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koparka te ramy bendą stabilne :wink: tylko nie wiem czy na nich coś podkręcisz:/

ja na moich elixirkach niby cos podkręcam ale mi komp zwala :mur: ( gaśnie z bardziej widocznych przyczyn)Zastanów sie nad kupnem twin mosa albo kingstona ja nabyłem kingstony i wymiatają :wink: a eliksirka dałem siostrze do jej rupiecia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam juz nie wiem tylko czy kupowac dobre czy srednie :/

bo i tak za duzo ich katowac nie bede (w koncu obnecny p4 chodzi na FSB 100)

ostatnuio tez zastanawialem sie czy nie dorzucic troche i kupic 2x512 zeby miec troche zapasu;

czy jednak starczy na obecne czasy 2x256?

edit: chyba juz wiem co wezme: tanio 1gb RAM, chyba sprawnie i w dualu fabrycznie :P

Pamięć DDR 2x512MB PC3200 400MHz TwinMos Dual ze sklepu APOLLO za 319zl

Edytowane przez koparka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plyte teraz mam big old sux,

ale juz zamowilem DFI LanParty Pro 875D !!!

plyta ta oczywsicie obsluguje duala,

dokupie Pamięć DDR 2x512MB PC3200 400MHz TwinMos Dual ze sklepu APOLLO za 319zl i bedzie gitara!

tylko ze wtedy najslabszym ogniwem bedzie procesor,

na szczescie platforma bedzie mi pozwalac w latwy sposob w przyszlosci zaminic go na lepszy model w przypadku uzbierania funduszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

narazie wydaje cala kase na mobo + ramy i podkrece proca (nie zmienie),

ale bede zyl w swiadomosci ze zawsze moge go zastapic (bo reszta sprzetu pozwoli bez problemu) na lepszy,

weic kiedy bedzie mi za slaby to zmienie,

wezme P4 FSB800 z HT, moze 2,4C lub 3,0E lub co sie napatoczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi