suchyjastrzab Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 teraz ide na rolki bo sport to zdrowie :* 1430248[/snapback] Cieszy nas, że dbasz o tężyzne fizyczną, ale zdrowie psychiczne też jest wazne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Cieszy nas, że dbasz o tężyzne fizyczną, ale zdrowie psychiczne też jest wazne. 1430359[/snapback] w zdrowym ciele zdrowy duch :) poza tym jako fizjolog z wykształcenie mogę udowodnić, ze aktywnosc fizyczna ma bezpośredni związek z utrzymaniem układu nerwowego w dobrej formie i odsetek osób z odchyłami od normy psychicznej wśród aktyrnie ćwiczacych i uprawiajacych sporty jest sporo mniejszy niżwśród leni i kanapowych piłkarzy - aktywnych tylk ow czasie podnoszenia do ust kufla piwa - do tego tylko w czasie ważniejszych imprez sportowych typu: Liga Mistrzów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Jesli chodzi o wady serii fx to: skopane shadery 2.0 tzn bardzo wolne czyli tam gdzie sie pojawiaja wydajnosc fxow spada i to mocno. Dwa to sterowniki ktore aby nadrobic wydajnosc pogarszaly jakosc np.: rozmazane lub niewyrazne tekstury lub czasem znikajace detale(znikajace korony drzew w far cry). A poza tym 5900 jest calkiem niezly z powodu duzej wydajnosci fillrate i duzej przepustowosci pamieci. I gdzie nie ma nowych shaderow jest szybki. A w nowych grach jest ich duzo i wtedy jest wolny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 A może ktoś chce kupić FX`a ? http://www.prolink.pl/trade/productview/608/133/ takie coś na Hynixach + Radiator Zalmana http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=529 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Ja dziękuję za tą "never ending story" i powiem że (jeśli chodzi o nvidia) jedynym sensownym zakupem jest kupno GF 6800GT (nie biorę pod uwagę wersji asusa z pamięciami 2.8ns). Dzięki poprawionemu PS 2.0 (3.0), 256 bit. pamięci taktowanej 1000 (1100)mhz staje się idealną kartą na dłuższy okres. Uważam że uda się osiągnąć na niej 30fps w Unreal 3. Pozdrawiam. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Ja dziękuję za tą "never ending story" i powiem że (jeśli chodzi o nvidia) jedynym sensownym zakupem jest kupno GF 6800GT (nie biorę pod uwagę wersji asusa z pamięciami 2.8ns). Dzięki poprawionemu PS 2.0 (3.0), 256 bit. pamięci taktowanej 1000 (1100)mhz staje się idealną kartą na dłuższy okres. Uważam że uda się osiągnąć na niej 30fps w Unreal 3. Pozdrawiam. :wink: 1431283[/snapback] a ja dodam ze kupowanie kart graficznych to studnia bez dna... a wygrywa ten kto ma najwiecej pieniędzy.. taka prawda, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) buu, topic przycichł i nikt sie juz nie kłóci :cry: :wink: w tak pokojowej atmosferze moge wywiązać sie z obietnicy troche stare orby [nowych nie robiłem z racji tego ze mam lekki remont pod maską , i byłyby znacznie gorsze teraz] 3d2k5 3d2k3 farcry leciał na 512mb już i fsb 216 jeżelo kogos to interesuje , gdyby było wiecej ramu i i dysk taki jak dark arrow z pewnoscią wynik byłby ciut wyższy Edytowane 10 Maja 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 buu, topic przycichł i nikt sie juz nie kłóci :cry: :wink: w tak pokojowej atmosferze moge wywiązać sie z obietnicy troche stare orby [nowych nie robiłem z racji tego ze mam lekki remont pod maską , i byłyby znacznie gorsze teraz] 1437429[/snapback] Wynika z tego, ze jak zmieniac r9800 to na x800 lub gf6800 conajmiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) no tak , pomysły wymiany 9800 256bit na jakiekolwiek 6600 uważam za conajmniej poroniony Edytowane 10 Maja 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...