duchlik Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 mam klopot z zainstalowaniem windowsa xp gubi mi plik help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 mam klopot z zainstalowaniem windowsa xp gubi mi plik help 1424286[/snapback] Nie rozumiem Ciebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 No pewnie idzie z nim na spacer i po drodze się gdzieś gubi. Ja dam Ci radę. Przywiąż go na sznurku do paska w spodniach i po kłopocia. Albo jakieś nadajniki do niego przyklej, jak uważasz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Tak zaczoł bym od przniesienia tego tematu na początkowe lub oprogramowania małego miękkiego. Dwa od edycji postu bo nic nie można zrozumieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Domyslam sie, ze przy kopiowaniu plikow nie moze odnalezc pliku pomocy i nie chce isc dalej.. Sa 2 mozliwosci: - zabrudzona plytka (wyczysc) - uszkodzona plytka (uzyj innej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) Domyslam sie, ze przy kopiowaniu plikow nie moze odnalezc pliku pomocy i nie chce isc dalej.. Sa 2 mozliwosci: - zabrudzona plytka (wyczysc) - uszkodzona plytka (uzyj innej) 1425782[/snapback] Zapomniałeś o jeszcze jednej możliwości...;) -Piracka płytka :) Edytowane 7 Maja 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...