QuatrO Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Czesc jestem tu nowy i mam problem z rozkreceniem klawiatury Logitecha UltraX Flat czesciowo na nia wylal mi sie jogurt i klawisze ciezko chodza,odkrecalem wszystkie srubki ale dalej jej nie mozna odtworzyc poniewaz cos jeszcze "trzyma" ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 zwykle oprocz srubek klawiatury mają jakies zaczepy. Tam tez napewno trzymają, musisz sie dokladnie przyjzec i je delikatnie podwadzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuatrO Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 sa zaczepy (12) pod odczepieniu ich dalej cos trzyma;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Taa sam probowalem swego czasu ja rozkrecic, niestety po srodku jest jeszcze jakies laczenie i nie udalo mi sie tego odczepic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Jedna śruba jest pod naklejką... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuatrO Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 pod naklejkami nie ma zadnej srubki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 na pewno nie ma pod naklejka z serial nr sruby ani zaczepu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 4 sruby sa pod gumowymi zaslepkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Pod naklejka troche z prawej strony miejsca gdzie jest S/N i P/N jest sruba.. czuje palcami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 lepiej nie jeść przy kompie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuatrO Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 odkrecilem wszystkie srubki a pod naklejkami nie ma zadnej srubki ale cos dalej trzyma na srodku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Pod naklejką po środku musi być śrubka. Nie spotkałem jeszcze Logitech'a a miałem ich kilka, żeby tak nie było. Producent chce być pewien czy użytkownik przestrzegał gwarancji i nie rozkręcał produktu. Jogurt na klawiaturze to nic. Koledze wpadła kiedyś komórka do wiejskiego wychodka. Był zdesperowany, patyk nie pomagał, to użył ręki Edytowane 8 Maja 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Pod naklejką po środku musi być śrubka. Nie spotkałem jeszcze Logitech'a a miałem ich kilka, żeby tak nie było. Producent chce być pewien czy użytkownik przestrzegał gwarancji i nie rozkręcał produktu. Jogurt na klawiaturze to nic. Koledze wpadła kiedyś komórka do wiejskiego wychodka. Był zdesperowany, patyk nie pomagał, to użył ręki 1434237[/snapback] Dementuje pogloske.. tam nie ma srbuki (pod naklejka) :] sprawdzalem osobiscie pare dni po zakupie :D troche mi sie potem krzywo przykleila ;-) a srubek jest w sumie 14 tylko nie pamietam czy trzeba wszystkie odkrecac.. btw. jak juz wspominalem w podobnym temacie latwiej jest wlozyc klawiature pod kran i przemyc goraca woda. Moja jest po 3 takich zabiegach.. Jak juz ktos ja rozkreci wie dlaczego nic sie jej nie stanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Grimlock wystarczy tej mitomanii :? ... a temat juz byl! http://www.plexmod.de/index.php?action=benny/h2_03/01 ...ale dalej jej nie mozna odtworzyc poniewaz cos jeszcze "trzyma" pewnie jogurt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...