Kanghoy Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Topicku niezauważyłem ;) jak był prosze zamknąc ;) Umieszczajcie tu swoje fotki[wiem, dużo jest w avkach] ;) zobaczymy jak wyglądają o/c maniacy ;) http://strony.wp.pl/wp/bluekanghoy/Kanghoy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 <---- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 <------- (reszta :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 <------ A reszty nie pokazę, po co ludzi w kompleksy wpędzać? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Zaraz sie postaram jakieś aktualnie skombinować... ino chwila, bo właśnie sie obudziłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 www.pstryk.xu.pl Po wejści wybrać opcję "O MNIE" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 <-------- A twarzy nie pokażę bo musiałbym was wszystkich odstrzelić :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 A to na avatarku to nie moje. To jakas aktorka, ale nie pamietam nazwiska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 A to na avatarku to nie moje. To jakas aktorka, ale nie pamietam nazwiska. Aktorka mówisz? :lol: :lol: :lol: Raczej uczestniczka "SURVIVORS"(chyba dobrze napisałem) a po polsku: programu RYZYKANCI :wink: A ja swojej twarzy ie pokarze bo pare osobników nie przepada za mną :lol: :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 <===== Patrz Avatar :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 <--------- patrz obok :lol: :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 <--------------- nie to nie ja:):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 moze troche jestem podobny ale takich palcow to ja nie mam ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 A to na avatarku to nie moje. To jakas aktorka, ale nie pamietam nazwiska.a juz myslalem ze to Ty :lol: :lol: coz, pomyslalem ze to Twoje ulubione zdjatko :D :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Oto ja :) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 a to ja na jazdach na prawko (moj instruktor to naprawde jest bardzo wyrozumialym czlowiekiem) :D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 a ja sie nie pokaze :P <------ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 <------ ja jestem na podkładce :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 <-------- to ja :P a tak na serio to jestem tutaj zdjecie bylo zrobione o 5 rano po calonocnym maratonie mafii wiec nie komentujcie jak wygladam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 oproocz tego avatar :P sorry za jakosc, ale mam kiepskie oswietlenie i kiepska web kamere :P :( nie obylio sie ebz niespodzianek :P a i ejshcze jedno :P tak, wiem, jestem piekny :P znajcie moje dopre serce :P jeshcze jedno :P sorx, ale mam dopry humor :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 bruce Ty znów jesteś nachlany czy co? :lol: BTW: Kto Cie tak krótko za łeb trzymał na tych fotkach? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 A ja jestem na avatarku i niech tak zostanie :P :P :P po co ludzi straszyc wiekszym zdjeciem :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 widze bruce ze cie starsi koledzy na piwo zabieraja wow ! a co ci robia jak sie nawalisz ? Swoja droga to niezly z ciebie pijak ale zeby chaftowac po 2 piwach ? eh pic tez trzeba umiec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 widze bruce ze cie starsi koledzy na piwo zabieraja wow ! a co ci robia jak sie nawalisz ? Swoja droga to niezly z ciebie pijak ale zeby chaftowac po 2 piwach ? eh pic tez trzeba umiec :( Znalazla sie mocna glowa do picia. Czasami mogl bys sobie odpuscic takich glupich komentarzy. :evil: Te kufle to o ile dobrze widac sa po 1 litr. Jezeli wypil 2 takie to mu sie nie dziwie a napewno jeszcze cos mocniejszego bylo po drodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 A to ja, zdjęcie kiepskiej jakości(WEB cam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 oki fotka robiona minutke temu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 <----- jakby ktoś do tej pory myślał, że mój avatar to jakiś zagraniczny aktor melodramatyczny, to go rozczaruję - to ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 widze bruce ze cie starsi koledzy na piwo zabieraja wow ! a co ci robia jak sie nawalisz ? Swoja droga to niezly z ciebie pijak ale zeby chaftowac po 2 piwach ? eh pic tez trzeba umiec :( eeee o ile pamietam to nie byly 2 (ten pusty co stoi to nie mooj ;)) w miedzyczasie bylo kilka poloowek ;) w sumie to ze hmm ponad 3 litry :P czesc na wyscigi :P a przed tym zjadlem zoopke blyskawiczna amino............i wshystko jasne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 widze bruce ze cie starsi koledzy na piwo zabieraja wow ! a co ci robia jak sie nawalisz ? Swoja droga to niezly z ciebie pijak ale zeby chaftowac po 2 piwach ? eh pic tez trzeba umiec :( eeee o ile pamietam to nie byly 2 (ten pusty co stoi to nie mooj ;)) w miedzyczasie bylo kilka poloowek ;) w sumie to ze hmm ponad 3 litry :P czesc na wyscigi :P a przed tym zjadlem zoopke blyskawiczna amino............i wshystko jasne :( trzeba bylo tyle jesc :!: :!: :?: :!: :!: :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 a i do tego, ten dym papierosowy unowshacy sie wokolo :( ehhh :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...