ichipek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Witam, Znajdzie sie moze ktoś kto posiada podobny zabytek? Oczywiscie XP ja wykrywa i jest tez soft po angielsku na stronach HaPe (gdzie grzecznie dopisuja ze Eastern Europe mozna sobie na cd zamowic), moze ktos poratuje w potrzebie? dziex i pozdr ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Jaki soft? Sterowniki w wersji "pl" były do [....], może dlatego nie są dostępne. Ale jak sie upierasz to pewnie gdzieś mam :P Szukać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 ftp://ftp.hp.com/pub/printers/software/845-plk-win_xp.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichipek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 [...] pewnie gdzieś mam :P Szukać? 1429033[/snapback] Jasne że szukać! :-) dzięki. o stery własnie chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichipek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 1429051[/snapback] ehem... z tym karaniem to taki żarcik no ni ? ;-) az tak słabo szukałem... :oops: mea culpa. dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...