Gość Przemq Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) Wstaje rano z łóżka, właczam komputer, potem firefoxa i forum Tweak'a, a tu zonk :blink: :blink: . Forum nie chodzi, nic sie nie dzieje, stronka sie nie ładuje. Wchodze na www.tweak.pl ..... patrze chodzi, więc klikam na giełde i :blink: :blink: forum chodzi. Co jest, czy to tylko tak u mnie jest?? Edytowane 6 Maja 2005 przez Przemq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Najwidoczniej tyko u Ciebie... Sam mam FF i żadnych problemów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 moze w ulubionych masz dodane forum.purepc.pl , zamiast forum.purepc.pl/index.php ja mialem podobna akcje i mi to pomoglo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 moze w ulubionych masz dodane forum.purepc.pl , zamiast forum.purepc.pl/index.php ja mialem podobna akcje i mi to pomoglo 1429404[/snapback] Jasnowidz czy co ?? :blink: :blink: :blink: Dzięki pomogło :D !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) nie ma sprawy, dla mnie to drobnostka.... :wink: Edytowane 6 Maja 2005 przez koparka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Tez to mialem. Wystarczylo index.php dopisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Wstaje rano z łóżka, właczam komputer, potem firefoxa i forum Tweak'a, a tu zonk :blink: :blink: 1429327[/snapback] nałogowiec :-P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...