koparka Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 to jest rev B, przyaptarz sie obrazkowi nad slotem DDR (po prawej stronie od logo LAN PARTY) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 LANPARTY PRO875B LANPARTY PRO875B rev. B LANPARTY PRO875B rev. B ma poprawną obsługę nowych procków, a LANPARTY PRO875B jest przeznaczona do 3.06GHz max i z tego co czytam ma problemy z zwiększaniem FSB i napięciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 ja juz wiem, wczoraj dostalem z IMPERIUM ta druga wersje, jest zamiast zolta pomaranczowa (czyli ten drugi photo), w instrukcji pisze (jest napisane), ze obsluguje 3,2ghz+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 3 fazowe zasilanie - z czym do ludzi:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 3 fazowe zasilanie - z czym do ludzi:P 1461471[/snapback] Za jedną fazę faktycznie się opłaca dokładać ok.120zł do IC7 (bez sieciówki). Zamiast 280-290zł - 410 zeta - co tam, pryszcz :lol: Trochę grosza na kartę sieciową też trzeba przy Abicie dodać... jak ktoś nie jest ekstremalnym Overclocker'em to DFI powinno mu wystarczyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damzak Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Witam Mam pytanie, czy ta płyta ma FireWire, na stronce DFI nie jest napisane że posiada, a dla jest ono niezbędne Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 nie posiada niesety :/ ale za to ma 4 (+4) USB 2.0 i gigabitowa karte sieciowa :D jak wroce z dlugiego weekendu to ja zmontuje :) nie jestem tylko pewny czy pojjdzie z miom procem (1.8 ghz) na magistarli 400 ---> w manualu pisza ze obsluguje preskoty i nortwoody 800 i 533 oraz celki 400 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) EeEeEe.... powie mi ktoś gdzie taka płytkeqpić tak tanio i jaką... te REV... bo sie pogubiłem:|;/ a i czy intele P4 z fsb 533 z allegro(takie tanie chyba koło 350 zł pójdą...??http://allegro.pl/show_item.php?item=52423714 Edytowane 24 Maja 2005 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Czy ci którzy mieli kupić to mobo już ją posiadają? Jakie wrażenia (głównie OC)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Czy ci którzy mieli kupić to mobo już ją posiadają? Jakie wrażenia (głównie OC)? 1471741[/snapback] O/C całkiem możliwe. Jednak IC7 na pewno jest w tym lepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 mam dfi i: jak podkrece troche fsb (np 10mhz) to komp w ogole nie wstaje i musze zworka resetowac wszytskie ustawienia; jak wlaczyc ta funkcje CMOS reloaded? dlaczego jest tak slabiutko? ten sam konfig asus 845D krecil sporo lepiej; aha, nie moge zmieniac timingow - mam cos takiego "by SPD" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 a jaka masz zasiłke. moze to jej wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabel_kablowski Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) koparka: zmiana timingow, to musisz zrobic SYSTEM BANDWIDTH na disabled i potem zmieniasz to "by SPD" i jestes w domu:) ja mam proca podkreconego do 175 mhz z 133 :) nic nie musialem robic, wlaczylem bios i przestawilem na 175 i narka :) jedynie to na poczatku nie chcial mi wykryc dysku sata to w biosie trza uaktywnic :] musisz biosa poznac, ja nie moglem sie odnalezc po zmianie mobo ;) funkcji CMOS reloaded nie uzywam, ale wiem ze jest od tego ksiazeczka, patrzyles tam? scaignij najnowszego biosa ze stycznia TUTAJ LINK, podkrecaj minimalnie o 1 lub 2 mhz i uruchom ponownie. zobacz czy wtedy idzie, ja na starej celinie na szynie 400 tak musialem robic, skok o 10 ... 20 nie wchodzil w gre (ale na innej plycie) powodzenia. Edytowane 4 Czerwca 2005 przez kabel_kablowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) mam TAGANA 380, spronuje z tym biosem, mam nadzieje ze sie uda :) dzieki ps. w jaki sposob najlepiej zaktualizowac bios? (beginner mode) ;) uzyc WInFlash czy moze jakos z flopa lub cos innego??? Edytowane 4 Czerwca 2005 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabel_kablowski Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ja uzywam winflasha, najnowszego, jest na stronie dfi:) sciagnij go, potem bios i zrob aktualizacje wszystkiego :) a najlepiej zrob backup aktualnego biosa zeby nie bylo zadnych problemow jak cos nie wyjdzie, ale powinno byc wszystko cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 i jescze jedno... w ustawieniach fsb moge wybrac tylko od 100-132, czemu tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ktora karta dzwiekowa jest lepsza: Zintegrowana z DFI LanParty Pro 875B czy Sound Blaster Live! 5.1??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...