GRID3 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Witam banditos : ja posiadam Coolrivera 1 i posiadam też Alphacool AGB-Eheim 1000 12 V i Coolriver rev. 2 i z czystym sumieniem moge powiedzieć WOW SAMHAIN !!! wiecej takich dostawców z takimi produktami i bedziemy mieli WC w każdym domu :) :) a tak na serio przechodziłem rożne pompy ale Coolriver 2 dał rade na DDC nie jest taki cichy zmasakrował moje poglady na temat tego czarnego czegoś teraz go mam i sie chwale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Coolriver 2 dał rade na DDC nie jest taki cichy zmasakrował moje poglady na temat tego czarnego czegoś teraz go mam i sie chwale :) Ale "zmasakrował" wersje dobrą nie pierdząca czy standardową ? Edit: No to chyba recenzji nie będzie :mur: Kupie tą pompkę i przy pomocy kilku osób może wyjdzie jakaś recka :) Edytowane 7 Października 2006 przez banditos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ja dzisiaj zamówiłem, w przyszłym tygodniu będę montował jakoś, to cykne fotki i naskrobię co zaobserwuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRID3 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ale "zmasakrował" wersje dobrą nie pierdząca czy standardową ? Edit: No to chyba recenzji nie będzie :mur: Kupie tą pompkę i przy pomocy kilku osób może wyjdzie jakaś recka :) "zmasakrował" w sensie obalił mit o zamkniętym cpc które hałasuje po 2 dniach użytkowania :) "banditos" kup i napisz recke chętnie poczytamy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Narazie nie ma pompy na skłądze , czekam. Napisze jak mi ktoś pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ja recke moge wam napisac nawet zaraz ale jeszcze bez przepływów itp. Wina kumpla. Bo poprostu uwaza ze na nic nie ma czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ja recke moge wam napisac nawet zaraz ale jeszcze bez przepływów itp. Wina kumpla. Bo poprostu uwaza ze na nic nie ma czasu. Możesz juz zaczynać :P Serio ! Przepływy podasz później :) Masz już kupca na tą pompę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ja recke moge wam napisac nawet zaraz ale jeszcze bez przepływów itp. Wina kumpla. Bo poprostu uwaza ze na nic nie ma czasu. :lol: bez komentarza poprostu, bez komentarza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Tak to jest jak dzieci biorą się za prowadzenie swojego serwisu... żałosne! Jak dalej nic nie będzie to pogadam z Samem, może mi wyśle jeden egzemplarz na testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Przecież tak samo jest z purepc, nie wiesz o tym. Zobacz na recki. Jedyna na poziomie to ta o v-modzie grafy, o reszcie szkoda gadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Przecież tak samo jest z purepc, nie wiesz o tym. Zobacz na recki. Jedyna na poziomie to ta o v-modzie grafy, o reszcie szkoda gadać. odezwal sie mistrz testowania zasilaczy... od kiedy to kazdy zasilacz testuje sie na roznych obciazeniach co ? jak dojdzie do mnie chlodnica to rozmontuje uklad i strzele pro fotki tej pompki oraz opisze wrazenia z uzytkowania i porownam do rev1 Edytowane 8 Października 2006 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ' date=' 8 paź 2006, 08:18' post='2346331'] Tak to jest jak dzieci biorą się za prowadzenie swojego serwisu... żałosne! Jak dalej nic nie będzie to pogadam z Samem, może mi wyśle jeden egzemplarz na testy. Dlatego nie mówie , że napisze tylko , że postaram się i z czyjąś pomocą bo to dla mnie czarna magia :mur: Koniec OT na temat kto jaką recenzje robi :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 sorry. recka na tuned.pl to nie mój pomysł. Od początku to mi sie nie podobało. Ten serwis miał (bo juz go nie ma) zero odsłon na dzień. tylko jeden z adminow ustawił sobie na strone startową i jak otwierał to mu sie udało nie raz nabic te kilkadziesiat odsłon :D Ja recki pisze na soft-pc. Oceniajcie se jak chcecie, ale pc-tuning jakos sie nie przyczepił ze są złe. Moze nie mam jeszcze odpowiedniego sprzetu do sprawdzania temperatur (jak jet-pc) albo do sprawdzania i wiliczania oporów, ale wiekszosc serwisow tego nie ma i jakoś sobie radzą. Ciągle przybywa amatorskich stron, bo ciezko to nazwac serwisami, które wogle nie maja szans sie rozwinąc i z góry są skazane na OFF. Recke z fotami moze walne dzisiaj. Jesli ktos chce sie czegos dowiedziec, to zapraszam na GG: 8592775. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Mam pompę :D Kto skłonny do pomocy przy recenzji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Ja Ja Ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Ja Ja Ja.Pisz lepiej wypracowania czy co tam masz do roboty w szkole. Chciałbym zobaczyć recenzję jeszcze w tym roku, i na jakimś poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 ja pierd*** przeciez tej recenzji to nigdy nie bedzie :| ajak bedzie to pewnie powtorka z ocetimes.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 nooo z takim podejsciem i zapalem bedzie raczej ciezko zobaczyc dobra recke jesli w ogole... btw: kszonek, wg. Ciebie recka pompki na ocetimes to pokazowka slabej recenzjii? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Jeżeli napisze coś w tym stylu , będziecie zadowoleni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 btw: kszonek, wg. Ciebie recka pompki na ocetimes to pokazowka slabej recenzjii? :) jak przeczytalem to co bylo opublikowane na poczatku to mnie zatkalo - poprostu tragedia, nie wiem czy to jest poprawione, ale jezeli tak to dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Jeżeli napisze coś w tym stylu , będziecie zadowoleni ? Ponawiam pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 ej. moze pytajcie co chcecie wiedziec. zostanie to wtedy zawarte w recenzji i wszyscy beda zadowoleni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) nie ma to jak "profesjonalna" recka... :mur: panowie, jak chcecie miec powazna publike serwisu to muicie pisac powazne recki, a nie pytac co chcemy zeby tam bylo... ale bede dobry i podpowiem: WSZYSTKO! Edytowane 10 Października 2006 przez Kean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Sorka ze taeraz pisze ale dopiero ostatnio złapałem czas Pompa Coolriver rev.2 ma przepływ 340l/h a pompa Laing i tu mnei zadziwiło bo producent podaje 420 a pompa ma przepływ 784 l/h i tu zdziwienie wielkie Sadze iz to był zły pomiar odczytu ale sprawdze dla pewnosci jeszcze raz Edytowane 10 Października 2006 przez wawroch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 nie ma to jak "profesjonalna" recka... :mur: panowie, jak chcecie miec powazna publike serwisu to muicie pisac powazne recki, a nie pytac co chcemy zeby tam bylo... ale bede dobry i podpowiem: WSZYSTKO! Dlatego to jest/będzie moja pierwsza recka więc osoby , które mają już doświaczenie w tych sprawach nie wyślą mi PW czy cuś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Sorka ze taeraz pisze ale dopiero ostatnio złapałem czas Pompa Coolriver rev.2 ma przepływ 340l/h a pompa Laing i tu mnei zadziwiło bo producent podaje 420 a pompa ma przepływ 784 l/h i tu zdziwienie wielkie Sadze iz to był zły pomiar odczytu ale sprawdze dla pewnosci jeszcze raz W temacie o DDC ktoś pisał, że te pompki są w kilku wersjach wyposażenia (kabelki, monitoring obrotów...) i mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 tak sa w kilku wersjach niektóre to dosc bardzo drogie włąsnie ja mam takie wyposazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Masz DDC z "dość bardzo drogim wyposażeniem"? Ojej, a jakim? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 One się róznią tylko mocą, bo chyba w każdej jest molex i kabelek z pomiarem obrotów ;). No jeszcze może mieć gwinty, zamist choinek:). Innego wyposażenia nie dają do Lainga DCC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Niektóre DDC (bez "T" na końcu) nie mają kabelka do kontroli obrotów (choć nie widziałem ich w Polsce), no i faktycznie - różne wersje króćców dają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...