Yacko Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Szukam wentyla w cenie do 50 zł do przodu obudowy. Chcę kupić taki, który byłby wydajny i nie zaczął hałasować po dwóch miesiącach. Będę wdzięczny za każde sugestie, bo nie mam czasu ostatnio na testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ja też szukam jakiegoś 120x120 tyle, że na tył obudowy, ale co zdążyłem się zorientować to Akasy 120x120 są bardzo dobre (ciche i wydajne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 akasa 120mm moze kosztowac troszke ponad 50zl ale jest najlepsza pozycja na rynku teraz w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 np. revoltec, papst, sunon mogą być lekko ponad 50 ale są sprawdzone ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druid Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Glacialtech 12cm Cichy i przyzwoicie wydajny - 30zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 wszystkie sa ciche ale trzeba na 7v puścic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Panowie nauczcie się szukać :mur: . 7 stron lektury Edytowane 12 Maja 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...