Gość Przemq Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Mam taki problem z forum: nie moge wyedytowac sobie teraz profilu użytkownika. Jeśli tylko cos zmienie i chce zatwierdzic zmiany to wyskakuje bląd i nici ze zmian. Wie ktoś o co chodzi?? Edytowane 12 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Tak oczywiście podaleś tyle informacji ze wiemy co chcesz zmienic i jaki to błąd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Np. jak chce zmienić skąd jestem to wywala taki błąd: Napotkane błędy: wypełnij formularz do końca, przed kontynuacją wróć i popraw błędy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Usuń 3dmarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 A co probujesz zmieniac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) OK, juz zmieniłem i chodzi :D Wystarczyło tak jak sgj pisze usunąć 3dmarki. Dzięki za pomoc ;] Tylko dlaczego, już nie można w 3mmarkach mieć mordek :) :| :( ???:> Edytowane 12 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 W widziałeś kiedyś zeby wynik miał jakieś inne znaki niż cyfry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 W widziałeś kiedyś zeby wynik miał jakieś inne znaki niż cyfry? 1441860[/snapback] Ok, nie będe się spierał z Tobą. Fakt smarki są w cyfrach i tak musi być :) Możesz zamknąć temat bo ja głupek już wszystko wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 a gdyby go tak zapisac szesnastkowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 A ja też mam taki problem ze niemogę zapisać 3D marków :angry: Pisze w samych liczbach bez żadnych dodatkowcyh znaków i mam błedy zę niby źle wypełniony formularz :blink: Co z tym zrobić ?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Pamietaj, ze musza byc zapelnione wszystkie pozycje. Jesli masz wynik przypuscmy 1500 3D marków to musisz wpisac 01500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Dzięki bardzo, działa już :rolleyes: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) A ja nie mogę zmienić avatara. Gdy daję jakiś z tych dostępnych na forum to jest ok, ale jak chcę wysłąć z mojego kompa to cały czas ten sam wskakuje...wtf pozdr EDIT: Pomogła zmiana rozszeżenia z gif na jpg... Nie wiem o co chodzi przecież forum obsługuje gify, ale nie ważne, ważne, że działa... Edytowane 28 Maja 2005 przez zayonnc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 A ja nie mogę zmienić avatara. Gdy daję jakiś z tych dostępnych na forum to jest ok, ale jak chcę wysłąć z mojego kompa to cały czas ten sam wskakuje...wtf pozdr EDIT: Pomogła zmiana rozszeżenia z gif na jpg... Nie wiem o co chodzi przecież forum obsługuje gify, ale nie ważne, ważne, że działa... 1468356[/snapback] Generalnie najprawdopodobniej kwestia cache Twojej przeglądarki bo nazwa pliku nie uległa zmianie a dla obrazka trudno wysłać meta no-cache zresztą było by to bezsensu. Pomaga refresh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Thx za odpowiedź na przyszłość dobrze będzie wiedzieć, że w takich wypadkach pomaga refresh. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam mam probelm ze zmianą avarta, nie chce mi go wstawić choć ma mniej niż 10 kb, tyczy się to zarówno jpg jak i gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam mam probelm ze zmianą avarta, nie chce mi go wstawić choć ma mniej niż 10 kb, tyczy się to zarówno jpg jak i gif 1475931[/snapback] Spróbuj tricku z wyczyszczeniem cache przeglądarki. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Próbowałem baa, nawet próbowałem zrobić to z dwóch przeglądarek IE i FF i niestety nic, jak dam zmień to pisze że nie wybrano avarta, dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Bo nie masz dawać zmień avatar tylko aktualizuj avatar, ale dla pewności to przed tym wyczyść cache przeglądarki. pozdr EDIT: Ale generalnie coś jest z tym zwalone, poprzednio niebyło z tym problemów, czy istnieje możliwość, że to zależy której skórki się używa? Edytowane 1 Czerwca 2005 przez zayonnc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Właśnie teraz tak zrobiłem i jak widać ciągle wchodzi stary avart chmmmmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 To spróbuj jeszcze refresha tak jak pisał marco. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...