ra-v Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Zastanawiam sie czy jest program hmmm jak to wytłumaczyć wam... no więc jak do jezyka HTML jest program np. Front page albo Pajączek albo cuś taki że nie trzeba znać jezyka HTML i mozna pisac w nim strony to czy jest taki program do PHP... znaczy że nie musisz znać PHP tylko program robi za ciebie ? jesli jest taki program bardzo bym prosił o nazwę... bede wam bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ale PHPEdit bardzo ulatwia pisanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 PomocnikPHP bardzo fajny. Jeszcze misiom1 znal fajny bo mi podawal, ale nie mam teraz jego gg zeby spytac. Wiem ze mial 200mb i zaliczal sie juz do konkretnych progsow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) PomocnikPHP bardzo fajny. Jeszcze misiom1 znal fajny bo mi podawal, ale nie mam teraz jego gg zeby spytac. Wiem ze mial 200mb i zaliczal sie juz do konkretnych progsow 1447431[/snapback] zapewne chodzi o zend studio a jesli chodzi o edytor to polecam jEdit Edytowane 16 Maja 2005 przez czara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Tylko, ze zaden z nich nie zrobi nic za niego.. niestety php to nie html.. i nie da sie do tego zrobic edytora WYSIWYG (jak on mialby w ogole wygladac? ;]), a te co wymieniacie tylko wspomagaja prace, ale nie zwalniaja w zaden sposob ze znajomosci php. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Bardzo dobry jest macromedia dreamwever 2004 elegancko koloruje skłądnie wszyskich języków skryptowych , zna funkcje tych języków a co za tym idzie także podaje ich ewentualne parametry fajny bajer np dla php, raczej nie ma nic lepszego jako całość (profesjonalny edytor odmian html, kolorowanie składni, podpowiadanie kodu itd.), mi to bardzo ułatwia pisanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Hmmm... Eclipse + php plugin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...