Skocz do zawartości
ra-v

Php...

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam sie czy jest program hmmm jak to wytłumaczyć wam...

no więc jak do jezyka HTML jest program np. Front page albo Pajączek albo cuś taki że nie trzeba znać jezyka HTML i mozna pisac w nim strony to czy jest taki program do PHP... znaczy że nie musisz znać PHP tylko program robi za ciebie ?

jesli jest taki program bardzo bym prosił o nazwę... bede wam bardzo wdzięczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PomocnikPHP bardzo fajny. Jeszcze misiom1 znal fajny bo mi podawal, ale nie mam teraz jego gg zeby spytac. Wiem ze mial 200mb i zaliczal sie juz do konkretnych progsow

1447431[/snapback]

zapewne chodzi o zend studio

a jesli chodzi o edytor to polecam jEdit

Edytowane przez czara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, ze zaden z nich nie zrobi nic za niego.. niestety php to nie html.. i nie da sie do tego zrobic edytora WYSIWYG (jak on mialby w ogole wygladac? ;]), a te co wymieniacie tylko wspomagaja prace, ale nie zwalniaja w zaden sposob ze znajomosci php.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry jest macromedia dreamwever 2004 elegancko koloruje skłądnie wszyskich języków skryptowych , zna funkcje tych języków a co za tym idzie także podaje ich ewentualne parametry fajny bajer np dla php, raczej nie ma nic lepszego jako całość (profesjonalny edytor odmian html, kolorowanie składni, podpowiadanie kodu itd.), mi to bardzo ułatwia pisanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi