krab_ik Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 moze mi ktos poradzic jakie zamienniki wybrac do epsona cx 3650. activjet czy basf. a moze cos innego polecicie. bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krab_ik Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 mam nowy sprzet i wlasnie koncza mi sie tusze i stad ten problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Kartridże ActiveJet są dobrym rozwiązaniem jeśli nie chce się wydawać fury pieniędzy na orginały. Pod spodem mas link do ich oferty kartridży. Oferta kartridży ActiveJet Zasobników Basf-a nie widziałem na oczy do tej drukarki więc nie mogę się wypowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...