Skocz do zawartości
Deex

Czy To Mozliwe....?

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka

podkrecilem procka athlon 2600 na plycie chintecha i zrobilem oczywiscie V-moda bo wyciagnelem z niego ahlona 3100 i potem chcialem wrucic spowrotem do oryginalnej wersji i wywalam V-moda i wyjelem baterie od biosu a ten mi dalej wykrywa athlona 3100 :mur: :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorx za niedokladnosc ... strasznie sie spieszylem :lol:

wiec wytlumacze dokladnie o co chodzi....

podkrecilem procka athlon 2600@3100 zrobilem v moda i wszystko jak nalezy chodzilo mi to okolo 2 miechow i spowrotem chcialem wrucic do normalnej opcji

wiec wyjelem v moda(drut moda), wyjelem baterie od biosu aby wszystkie ustawione przezemnie opcje zostaly zmienione do podstawowych no i wlaczam spowrotem kompa no i klapa: wykrywany procek to 3100 i tak sie zastanawiam czy to moze byc spowodowane tym ze procek sie wygrzal i zmienily sie jego parametry... ale to przeciez chyba niemozliwe :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ty deex widać najlepiej sie znasz <_<

zakładasz topic w extremalnym oc =/ na forum jestes juz pare miesiecy a nie wiesz co to regulamin i faq z takim czymś to do podstawowych zagadnień albo coś

być może przy wyjmowaniu baterii coś spieprzyłes

ja mam zworki do restartowania biosa wiec nie ma ryzyka że baterie zepsuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL he he baterie to juz wymienialem 2 razy odkad to sie zaczelo dziac wiec to napewno nie to ale najsmieszniejsze jest to ze wszystko oprucz procka sie zmienia na defalautowe :wink: jak nikt nie moze na to mi odpowiedziec to juz nie wiem co jest nie tak.... he he bios padl bo z 2600 robi 3100 czy 3200 B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samo wyjecie baterii na chwile nie gwarantuje skasownia ustawien biosu

potrzeba równiez odpowiedniego czasu (nieraz nawet kilkunastu minut)

poza tym do resetu biosu sluzy zwykle jumper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi