Deex Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Siemka podkrecilem procka athlon 2600 na plycie chintecha i zrobilem oczywiscie V-moda bo wyciagnelem z niego ahlona 3100 i potem chcialem wrucic spowrotem do oryginalnej wersji i wywalam V-moda i wyjelem baterie od biosu a ten mi dalej wykrywa athlona 3100 :mur: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 sorx za niedokladnosc ... strasznie sie spieszylem :lol: wiec wytlumacze dokladnie o co chodzi.... podkrecilem procka athlon 2600@3100 zrobilem v moda i wszystko jak nalezy chodzilo mi to okolo 2 miechow i spowrotem chcialem wrucic do normalnej opcji wiec wyjelem v moda(drut moda), wyjelem baterie od biosu aby wszystkie ustawione przezemnie opcje zostaly zmienione do podstawowych no i wlaczam spowrotem kompa no i klapa: wykrywany procek to 3100 i tak sie zastanawiam czy to moze byc spowodowane tym ze procek sie wygrzal i zmienily sie jego parametry... ale to przeciez chyba niemozliwe :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e extremalne :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawczak Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) Ja bym dał ostrzeżenie i zamknął temat :D :mur: !! Edytowane 25 Maja 2005 przez KaWcZaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 wiem ze na maxa extremalne O.C. bo to przecez az 400Mhz :lol: dobra poprostu nie wiedzialem gdzie toi wsadzic..... wiec teraz na serio... moze ktos mi wkoncu pomoze :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 wejdz do biosu i daj load setup defauts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 chłopie czy ty sie wogle znasz na kompach..... przeciez wyjecie baterii to to samo co zaladowanie w biosie defalautowych ustawien :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 a ty deex widać najlepiej sie znasz <_< zakładasz topic w extremalnym oc =/ na forum jestes juz pare miesiecy a nie wiesz co to regulamin i faq z takim czymś to do podstawowych zagadnień albo coś być może przy wyjmowaniu baterii coś spieprzyłes ja mam zworki do restartowania biosa wiec nie ma ryzyka że baterie zepsuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 LOL he he baterie to juz wymienialem 2 razy odkad to sie zaczelo dziac wiec to napewno nie to ale najsmieszniejsze jest to ze wszystko oprucz procka sie zmienia na defalautowe :wink: jak nikt nie moze na to mi odpowiedziec to juz nie wiem co jest nie tak.... he he bios padl bo z 2600 robi 3100 czy 3200 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 updatuj bios przy updatowaniu zazwyczaj czysci wszelakie ustawienia :P mozesz anwet wgrac identyczny co masz byle wgrac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZnAl Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 samo wyjecie baterii na chwile nie gwarantuje skasownia ustawien biosu potrzeba równiez odpowiedniego czasu (nieraz nawet kilkunastu minut) poza tym do resetu biosu sluzy zwykle jumper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 A przy uzywaniu zworki nie zawadzi wyciagnac wtyczke z zasilacza - moze mam cos skopane, ale samo przelozenie zworki przy wlaczonym kablu nic nie daje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...