daFojtek Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Siemanko, wiecie moze gdzie dokladnie beda sciagac simloki w lodzi? bo ich opis czyli ul. Piotrkowska nie jest zbyt dokladny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 A w jakim telefonie? Bo niektóre telefony można odblokować samodzielnie, bez zadnego specjalistycznego sprzętu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 ja chce odblować w Ericssonie A2618s, ale nie wiem czy to ma sens bo bateria jest rąbnięta :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 I nie będzie już na czym dorabiać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Jak z noki to Ci zdejme za darmo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Heyah tez sciaga za darmo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 W Łodzi na Piotrkowskiej chyba ;] Looknij na www.heyah.pl ;) @maros: Akcja "Simlocki Game Over" jest właśnie Heayah ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 A w jakim telefonie? Bo niektóre telefony można odblokować samodzielnie, bez zadnego specjalistycznego sprzętu. :D 1463830[/snapback] no ja w Siemensie A60 tak ze ciezko za darmo kodem zdjac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 W Łodzi na Piotrkowskiej chyba ;] Looknij na www.heyah.pl ;) @maros: Akcja "Simlocki Game Over" jest właśnie Heayah ;) 1464356[/snapback] no wlasnie na stronce nie napisali zbyt dokladnie bo tylko podali ulice i nic wiecej zadnego numeru ani w jakich okolicach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 W Łodzi na Piotrkowskiej chyba ;] Looknij na www.heyah.pl ;) @maros: Akcja "Simlocki Game Over" jest właśnie Heayah ;) 1464356[/snapback] Przeciez wiem o tym, moj post jest odpowiedzia na post Cmx'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 http://www.swiatkomorek.pl/heyah.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Jestem tylko ciekaw gdzie jest haczyk. Z pewnoscia zdejma simlocja jezeli kupisz zestaw startowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Jestem tylko ciekaw gdzie jest haczyk. Z pewnoscia zdejma simlocja jezeli kupisz zestaw startowy :) 1466988[/snapback] Raczej nie ma haczyka . Wiele osób nie może sobie pozwolić na heyah ze względu na śmieszną rzecz a mianowicie simlocki dlatego ta cała akcja ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Jestem tylko ciekaw gdzie jest haczyk. Z pewnoscia zdejma simlocja jezeli kupisz zestaw startowy :) 1466988[/snapback] haczyka nie ma :) ja sciagnolem sobie simlocka z siemensa A60, zreszta prosili zeby dawac tylko wlaczone telefony z wyjeta karta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...