ziomallz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Od pewnego czasu (kilkanaście dni) nie mogę wejść na www.google.pl i niektóre inne strony, chociaż jestem prawie pewien, że wszystkie te serwisy funkcjonują bez zastrzeżeń. Nie wiem czy to jet problem mojej przeglądarki, czy coś się pochrzaniło w opcjach internetowych. Proszę o pomoc. Mam IE 6 (MYIE2), WinXP Pro SP1. Próbowałem też przez Firefox'a i nic. Pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 a jak dasz odswież po tym jak stronka sie nie pojawi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Sprawdź dnsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomallz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 morion: Po odświeżeniu jest to samo. ParanoiK: Jak mam sprawdzić DNS-y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Jesli nie dziala z 2 przegladarek, ale inne stronki dzialaja, to problem lezy po stronie ustawien Twojej sieci - konkretnie u Twojego dostawcy - przerabialem to ostatnio w firmie, jak google.pl nie smigalo. Nie wiem dokladnie, na czym polegal problem ale nasz ISP to rozwiazal - chyba cos z cache-em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...