LukeXE Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Młodo wygląda jak na swoje 22lata :lol: :wink: Misiu powinieneś zgłosić na allegro że sprzedawany przedmiot pochodzi z kradzierzy skoro możesz to udowodnić to nie powinno być problemów. Allegro przecież posiada dane osobnika który sprzedaje ten blok więc łatwo będzie się przekonać czy on i vene to ta sama osoba... 1466606[/snapback] Ja jestem ciekaw czy on w ogóle ma te 16 lat :huh: :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 mi się wydaje że ok 14 :] albo naprawdę niedorozwinięty 16latek ... P.S. popwrawione ogłoszenie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Nie no takich ja on powinno sie wieszać za jaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 ... Zablokowanie konta niewiele da bo gość ma 6 komentaży i nie wiadomo czy to jest sam vene więc niewielka strata ale może był by sens jakoś mu utrudnić źycie? ... 1466480[/snapback] Ciekawe czy w Sirius wiedzą z kim współpracują :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 On podobno ma tam Wujka z tego co mi kiedyś mówił, wiec nic dziwnego ze dostaje od nich sprzęt :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 ciekawe jaki procent tego sprzętu tam wraca ... a moze też poczta gubi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Teoretycznie i praktycznie sprzet zostaje u niego, dostaje od nich cały czas jakies swiecidełka itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ciekawe co sie takiego stało w tym siriusie że mu płacić nie chcą :D Może mają jakiegoś tajnego agenta xxx który wyniuchał venepla :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Od Poznania to jakies 60km wiec szybko bym sie z tym uporał tylko zebrac ekipe trzeba :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Moze przeniesiecie się z tym tematem na PW/komunikatory/poczte czy jeszcze co tam macie. Forum to nie jest miejsce na takie tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Temat został zamkniety - i taki pozostanie. Jedyny cel tego widowiska to obrażanie usera Venepl. Nie wspominając już o podawaniu danych osobistych i rozmow GG bez wyrażania zgody drugiej strony, "organizowaniu grupki". Takich tematów na Tweaku sobie nie życzymy. Załatwcie tą sprawe miedzy sobą - od tego jest PW i komunikatory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...