mkl Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 I zlamiecie prawo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) elo panowie ale nie tak pozno jestem za w godzinach południowych ale nie tak pozno bo nie bede miał jak wrócic :( jestem z Milejowa :D ps. mam juz 18 :D Edytowane 2 Czerwca 2005 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Mikelos napisał(a): spokojnie - reszta bedzie pelnoletnia to mu sie kupi :wink: 1476399[/snapback] nie sądze - takie coś nie przejdzie. Nie chce nic gadać, ale po prostu nie przejdzie :mur: soczek też jest dobry, a przychodzi się nie na piwko tylko na spotkanie OCerów :-P w każdym razie bądźcie w sobote wadim napisał(a): elo panowie ale nie tak pozno jestem za w godzinach południowych ale nie tak pozno bo nie bede miał jak wrócic jestem z Milejowa ps. mam juz 18 no to może 18nasta ?? tych którzy przyjda proszę o wpisanie się do księgi gości- ja będę !! Edytowane 2 Czerwca 2005 przez majkel84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 sobota to najgorszy dzien - zawsze mam caly dzien zajety, gdyby to byl piatek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ja też chętnie przyjdę!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) któryś Piątek godzina powiedzmy 16 :D Edytowane 3 Czerwca 2005 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 O 16 w piętek to się jeszcze pracuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Mnie dziś nie będzie. Ps. Nieźle sie temat rozwinął, nie ?? Co wy na to aby zalozyc wlasne forum i stronke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 dzisiaj nie jestem pewien,,, jak się zmuszę do nauki zaraz to o 20tej był bym avilable ;) w pn i wt po kolei dwa egzaminy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) .:::PaStA:::. napisał(a): Mnie dziś nie będzie. Ps. Nieźle sie temat rozwinął, nie ?? Co wy na to aby zalozyc wlasne forum i stronke ?? 1480584[/snapback] narazie spokojnie moze sie najpierw spotkajmy :) i co do forum to jakos jestem do tweaka narazie przyzwyczajony spotkanie moze w ktoras sobote o 18 powiedzmy :) Edytowane 4 Czerwca 2005 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 lukasrz napisał(a): ... dobra to kto przynosi swoj sprzet na spotkanie ;] 1474609[/snapback] Sprzęt może nastepnym razem, a teraz wezmę psa :) To do zobaczenia o 20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 lspider napisał(a): Sprzęt może nastepnym razem, a teraz wezmę psa :) To do zobaczenia o 20. 1480866[/snapback] ja będę bankowo z dziewczyną innym też radze przyjść :D a co do terminów to później będziemy sie ustawiać jak tam komu pasuje (z kompami i ciekłym azotem- rzecz jasna :lol: ) a narazie to takie wstępne spotkanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 powiedzcie jak było ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Fajnie, ale mało osób przyszło. Na następny raz trzeba zaplanować spotkanie z większym wyprzedzeniem, żeby ludziom pasował termin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 i zeby ludziom sie chcialo na cos takeigo przylazic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 wiecie ... :-) słowo klucz brzmi wódeczka :-) nie przepadam za piwem, spać mi się po nim chce ;) a na poważnie - jak będzie w czasie wszystko odowiednim bede na pewno,,, fajnie by się poznać na realu ;) btw małe miasto moze sie juz znamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 forest kila zbila napisał(a): ... btw małe miasto moze sie juz znamy ;) 1483369[/snapback] może :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 lspider napisał(a): Fajnie, ale mało osób przyszło. Na następny raz trzeba zaplanować spotkanie z większym wyprzedzeniem, żeby ludziom pasował termin. 1483228[/snapback] To kiedy następne spotkanie? Teraz będę na 100%! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 no wlasnie i gdzie :D aby sobota i tak nie za pozno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ...a może na całą nocke z laptopami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 a moze ktorys piatek? to i ja bym sie zalapal... ciaptopa nie posiadam... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 też nie mam lapa Mikelos napisał(a): a moze ktorys piatek? to i ja bym sie zalapal... ciaptopa nie posiadam... :cry: 1486531[/snapback] myśle że może być i piątek- mi to rybcia też nie mam lapa- może być desktop :lol: ustalcie termin a ja sie jak zwykle zjawie :-P nocka to dobry plan mozemy zrobić LanParty !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Fajnie by było, ale trzeba by skombinować huba i kable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Może dzisiaj ok godziny 17 jakieś spotkanie?? :D Co wy na to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja niestety dzisiaj nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 .:::PaStA:::. napisał(a): Może dzisiaj ok godziny 17 jakieś spotkanie?? :D Co wy na to ?? 1489612[/snapback] nie tak z nienacka :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 taa ;) j w ten uikend odpadam, czytaj "bo sesja" fak już mam dosyć ;) 3egz do przodu, dwa jeszcze zostały.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Trzeba się umówić przynajmniej z tygodniowym wyprzedzeniem, bo znowu przyjdzie malo ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 dokładnie, jestem za tym piątkiem, jakby jeszcze lokal skąbinować mozna na całą nocke zostać? browarki czy tam wodeczka według uznania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Lokal można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...