NeonPPC Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Witam, Chcialem sie spytac czy ktos na forum gra w Go (www.akademia.go.art.pl) Mnie wciagneli znajomi z Zielonej góry, i jak na poczatku nie widzialem wiekszej roznicy od kropek, to potem gra mnie wciagnela jak chodzenie po bagnach. Gram mniej wiecej od 2 miesiecy, narazie tylko rekreacyjnie. Staram sie grac na prawdziwym gobanie i zbieram na wlasny, bedac w domu gram na serwerze Kgs. Szczerze zachecam do sprobowania gry, na akademii jest tutorial. Pozdrawiam. Edytowane 27 Maja 2005 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) sprawdze jutro... jak mnie wciagnie po przeczytaniu poradnika to bedziesz odpowiedzialny za jeszcze jednego usera :cool: edyta: musialem sprawdzic poradnik... :cool: wiem co bede robic w bezsenne noce druga edyta: Aya553e.zip juz w to probuje grac :D chyba wciaga... Edytowane 27 Maja 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Nie tylko jednego... :-P Ciekawa gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 wole szachy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 wciaga oj wciaga.. jakby ktos chcial zagrac na kgs to pisac na gg (jestem jutro od rana) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Gralem w to wiele lat temu i chyba znow do tego wroce. Und3r: Jesli spotka sie dwoch szachistow na identycznym poziomie to wygra ten ktory umie grac w Go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ja tam wole GOmoku :wink: Ale w Go tez moge pograc - jeszcze chyba pamietam zasady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 to co.. ktos chetny na http://kgs.kiseido.com/pl_PL/applet.jsp wystqrczy wpisac nick i kliknac gosc, potem mozna sie ewentualnie zarejestrowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 jak sie odkacuje to zlukam dokldaniej.....dajcie mi pare godzin ;p a nie ma jakiegos appletu, zeby zagrac z "komputerem" ?? nawet na niskim poziomie, ale po prostu pocwiczyc, bo latwiej mi wchodzi wtedy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 na akademi mozna sciagnac programik o nazwie turbo go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 S_Works napisał(a): und3r: Jesli spotka sie dwoch szachistow na identycznym poziomie to wygra ten ktory umie grac w Go. Hehe, dobre ;) Rownie dobrze można powiedzieć, ze jeśli spotka sie dwoch graczy GO o identycznym poziomie, to wygra ten potrafiacy grać w szachy - tyle samo w tym prawdy ;) . Albo po prostu: jeśli spotka sie dwoch szachistow o identycznym poziomie, to wygra ten inteligentniejszy/sprytniejszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...