SGJ Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Co to za [ciach] wyskakuje, czemu nic na tym nie widac i czemu samo się otwiera? edit Juz widze na głownej. No tak niezła zachęta do wypełnienia jak wyskakuje samo i nie da się tego pozbyć inaczej jak właczyć blokadę wyskakujących okien... edit2. Najpierw pojawiała się ramka nakładająca się na tekst z forum, potem zaczał wyskakiwać popup przy każdym odswiezeniu, to zniknie czy mam blokowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Miałem małe problemy techniczne z zrobieniem floating na forum więc jest przepraszam bardzo popup. Jak się wypełni ankiete to się automatycznie zamyka :) A tak serio to już zabrałem - przepraszam za niedogodności ale potrzebowałem szybko wyników. Mam już 250 więc moge zmniejszyć tempo ale co najważniejsze system działa :) dzięki wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 dzięki wszystkim :) 1468778[/snapback] nie ma za co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...