srekal34 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Siemano. Jako ze jest teraz bardzo gorąco...i wcale nie będzie lepiej przez te kilka miechów...a ja mam długie włosy, myślę nad sposobem ich ujarzmienia - żeby się ich nie pozbyć... Wpadłem na pomysł by spleść je jak Allen Iverson( http://www.nba.com/media/sixers/03wallpaper_iverson3_800.jpg ) lub Rio Ferdinand( http://www.uglyfootballers.com/content/ima...ferdinand01.jpg ) Miał ktoś coś takiego na głowie? wiecie jak to zrobić? Żadna kobieta w moim otoczeniu nie ma pojęcia jak to zrobić :( help please Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 to robi zapewne tylk ofryzjer, a swoja droga.... ja wlasnie mialem podobny dylemat i.... ludu ILE TAKIE COS MOZE KSOZTOWAC?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) uuu Bruce też chcesz taką?:> Edytowane 28 Maja 2005 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 hmm doszly mnie sluchy ze dluga i mozolna robota. B) Lepiej chyba spytac na forum fryzjerskim. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a znacie jakieś forum fryzjerskie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 http://www.fryzjer.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 srekal-to zrobimy zamowienie hurtowe-taniej bedzie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 ołkej:D ale ajk we dwójke to tam byśmy ze 2 dni spedzili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 MIalem 3 razy takie warkocze. Bardzo przyjemna sprawa, zwlasza latem. Za trzecim razem moja kobietka doszla do takiej wprawy, ze zaplotla je w 3 godziny, a dodam ze wlosy mialem wtedy prawie do pasa (75 cm). Niestety, wlosów juz nie mam ...tamtej kobietki tez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) nie wiem jak u was ale na mokotowie to sie nabijamy z takich cipek ala "nigga:" no po prostu żenuaaa no ale jak pojedziesz na jackowo to bedziesz white nigga ziom :mur: (dziekuje pozdrawiam moje zdanie fryzura jest tragiczna tzn wogole nie pasuje jakos do bialych nie to ze rasista) 1468788[/snapback] Pie.rdoły opowiadasz. Mialem prawie identyczne. Edytowane 28 Maja 2005 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 eee...walisz bzdury jak mało który... :mur: :) Fryzura zaglebista >> też o takiej myślę tylko włosy jeszcze mam trochu za krótkie, ale koło lipca może coś już powstanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 2 moich znajomych ma takie. 50 zł fryzjerka wziela od łebka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 kurka....tylko gdzie znajdę w łodzi wfryzjerkę co to zrobi:/ rumun skąd jesteś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 nie wiem jak u was ale na mokotowie to sie nabijamy z takich cipek ala "nigga:" no po prostu żenuaaa no ale jak pojedziesz na jackowo to bedziesz white nigga ziom :mur: (dziekuje pozdrawiam moje zdanie fryzura jest tragiczna tzn wogole nie pasuje jakos do bialych nie to ze rasista) 1468788[/snapback] 1. Nie przeklinaj - lub odpoczywaj na 7 dni.. 2. Zostan lepiej w mokotowie (pozdro dla mokotowa :P ) BTW - jakiej +/- długosci musiały by być włosy odpowiednie do takiego fryza..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ja w dredach daje rade, a wy w dlugich nie mozecie? ehhh.... =p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 heh wystarczył opis na gg i już mam 2 osoby które są w stanie to zapleść :) Najwcześniej w następną sobotę będe to miał - jak to wyjdzie to zapodam foty :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 bosz... ja tez tak chce bo juz wytrzymac nie moge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 w topicu wypowiadaja się sami faceci :P a co dziewcyzny sądzą nt. takiej fryzury u faceta?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 srekal z Los Sanokos jestem ;) A konkretnie z Sanoka ;) Wez pojdz do pierwszej lepszej fryzjerki i spytaj czy umie takie zrobic. To sie chyba fachowo nazywa Francuz, albo warkoczyki francuskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Ewentualnie też "na Francuza"... Właściwie to każda fryzjerka chyba umie coś takiego zrobić - tylko trzeba chcieć (1/2 fryzjerek ma takie podejście - cyt "nie masz chłopcze co robić ?? - wymysły ma g*****rz!!!" :) ) Sypaj Srekal do jakiejś kulturalnej coby Ci to piknie machnęła i dawaj foty :) PS. Co z tą długością o którą też Mechl!k pytał...??...bo bym sobie może wcześniej machnął, gdyby długie nie musiały aż tak być (w piątek na wycieczkę jadę to by było akurat :) ) Edytowane 29 Maja 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Też byłbym chętny na taki wyczesany fryz ;] Coś w okolicach K-wic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karia Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 w topicu wypowiadaja się sami faceci :P a co dziewcyzny sądzą nt. takiej fryzury u faceta?:> 1469970[/snapback] hmm mi się podoba... ciekawa fryzurka :lol: ma swój urok... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 to robi zapewne tylk ofryzjer, a swoja droga.... ja wlasnie mialem podobny dylemat i.... ludu ILE TAKIE COS MOZE KSOZTOWAC?? :> 1468718[/snapback] wez nie rob szopek... bedziesz wygladac w tym jak wydupczony kalafior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 wez nie rob szopek... bedziesz wygladac w tym jak wydupczony kalafior 1470653[/snapback] cholera....a tak nei chcialem wygladac jak ty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 A swoją droga do tego wcale nie trzeba miec bardzo długich włosów, bo z tego co mi kumpel mowil to mozna łączyć ... Ja mialem takie dluzsze, ale teraz sie na lato na krotko pocialem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Heh >> a ja odwrotnie...im goręcej tym dłuższe :| Ale twardym trza być nie miętkim jak to mówią...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 siostra fryzjer mowi cos o wygalaniu miedzy warkoczykami :mrgreen: i cos o tym ze plecie sie maszynowo i mocna sie splata co by to wloski nie odstawaly :] zeby nie powstal efekt "słońce" :mrgreen: idzicie do dobrego zakladu fryzjerskiego powinni miec taka maszynke i Was tym dojadą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 nie wiem jak u was ale na mokotowie to sie nabijamy z takich cipek ala "nigga:" no po prostu żenuaaa no ale jak pojedziesz na jackowo to bedziesz white nigga ziom :mur: (dziekuje pozdrawiam moje zdanie fryzura jest tragiczna tzn wogole nie pasuje jakos do bialych nie to ze rasista) wez nie rob szopek... bedziesz wygladac w tym jak wydupczony kalafiorWytlumaczcie mi, co wam przszkadza, ze chca sobie cos takiego zrobic? Na lyso sie owalic to fajniej? Albo utlenic? Srekal, bruce: nie boicie sie, ze po nocy dostaniecie lomot za taka fryzure? Wystarczy zobaczyc jakie podejscie maja do tego np. 'ziomy' z mokotowa... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 eee tam ;] za dlugie kudly bylem tylko opluwany, to mysle, ze za ziomalskiego fryza mnei nei pobija :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 No to jaka ta dlugosc ????????? Bo osobiscie twierdze ze fryzurka fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...