silver_pl Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Uffff.... Już myślałem że nie wytrwam do końca :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 5 minut... czy to było na czas, czy ja po prostu za szybko czytam? :> (joke) wypełniona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos^ Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Wypełniona :P ta szybka i krotka ankieta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 też wypełniłem a co mi tam szkoda ze tak krutka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Do tych, co narzekaja, że ankieta za długa: czy Wy przeczytaliście jakąs ksiązke kiedyś? 0_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Pamietajcie, zeby w pytaniu 18. Proszę określić najistotniejsze elementy i cechy funkcjonowania forum? w punkcie "Flirt, relacje damsko - męskie" zaznaczyć "Bez większego znaczenia" zamiast "Nie występują" musimy pamiętać o Sidzie i Sysaku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 @und3r jedna napewno przeczytalem ciekawe czy sto tez... :wink: a jako iz nie czesto wypelniam ankiety + warunki termiczne nie sprzyjaja to troche sie dluzyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 czasami jestem za dobry ;) wręcz mięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 musimy pamiętać o Sidzie i Sysaku :D ktory z nich jest kobieta? :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Done :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ok zrobione, nawet fajna, ciekawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...