yogi186 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Moje pytanko jest takie.......czy celek 366 PGA (s370), kręci się tak samo dobrze jak wersja Slotowa (do 550 Mhz , normalny cooler) ?? Bo nie wiem czy qpić sobie tego celka na PGA ? Warunkiem jest chodzenie na magistrali 100Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 lepiej sie krencom ppga bo one zawsze chodzom na 550 a slotowe zadko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 lepiej sie krencom ppga bo one zawsze chodzom na 550 a slotowe zadko. Aha, to cały czas byłem niesłusznie przekonany że jest odwrotnie :oops: . Dzięki bardzo.czyli jak będzie możliwośc to qpie Celka 366 :-), skoro mówisz że napewno pójdzie na 550 :-). Dzięki bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 u mnie chodzil na magistrali 83 MHz (wiecej nie moglem dac na plycie!!! :) ) przez hmmmmm.... ze 3 lata :) bez zadnych skutkow ubocznych :wink: a kiedys nawet mi sie wiatrak na nim zepsul (ze starosci) a komp chodzil bez niego z 8 godzin!!! czyli tak jakby jechal na samym radiatorze... i to stabilnie dzialal... a jak sprawdzilem po 8 godzinach czy wiatrak dziala to sie oparzylem:) jakas niezniszczalna wersja ??????? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 aha dzialal na 458Mhz jakby ktos nie wiedzial.... PS: moge go sprzedac jak chcesz bo nadal dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 aha dzialal na 458Mhz jakby ktos nie wiedzial.... PS: moge go sprzedac jak chcesz bo nadal dziala :) Wzielibyście go ? Jak ta to za ile ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 ok 50zł wersja ppga jest lepsza nowsza technologi jest wykonany w mniejszej costam i ma zintegrowany cache w rdzeniu a ze sa to stare proce nei zniszczalne to prawda do 550 powinien spoko isc przy dobrym chlodzeniu i napieciu zalezy takze od plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 aaaaaaaaaaa........ ma to działać na płytce MS-6323 v 1.0 (magistralki 66...100...133, max proc 1,2 GHz, chipset Via Apollo Pro 133A itd), co o tym sądzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma' Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 U mnie smiga stabilnie na fsb 100 , vcore 2,2 V. Poszedl nawet na 112 , ale sie wieszal ;( . Na oryginalnym coolerze ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Jesli mnie pamiec nie myli to celki 333 byly ostatnie z serii na slot1 powyzej tego juz byly tylko na PPGA. Moj C333 PPGA chodzil na 500 chlodzony powietrzem 560 peltier chlodzony woda temp -7C Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Jesli mnie pamiec nie myli to celki 333 byly ostatnie z serii na slot1 powyzej tego juz byly tylko na PPGA. Moj C333 PPGA chodzil na 500 chlodzony powietrzem 560 peltier chlodzony woda temp -7C Pozdro Dexter ummm...mylisz sie bo Celerony Slot 1 byly do 433, te powyzej 333 to rzadkie zjawiska ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 u mnie chodzil na magistrali 83 MHz (wiecej nie moglem dac na plycie!!! :) ) przez hmmmmm.... ze 3 lata :) bez zadnych skutkow ubocznych :wink: a kiedys nawet mi sie wiatrak na nim zepsul (ze starosci) a komp chodzil bez niego z 8 godzin!!! czyli tak jakby jechal na samym radiatorze... i to stabilnie dzialal... a jak sprawdzilem po 8 godzinach czy wiatrak dziala to sie oparzylem:) jakas niezniszczalna wersja ??????? :twisted: Wszystkie są niezniszczalne :D . Mnie chodził bez wentylatora 15 godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 No to qpiłem .......... płyta głowna GIGABYTE GA-6VXE7+ i do tego celek 366 . Możecie mi coś powiedzieć o tym konfigu ? :> Tera musze qpić obudowe ATX, a sianko baaardzo mało :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...