Skocz do zawartości
yogi186

Celek 366 PPGA, a SLOT 1 ??????

Rekomendowane odpowiedzi

Moje pytanko jest takie.......czy celek 366 PGA (s370), kręci się tak samo dobrze jak wersja Slotowa (do 550 Mhz , normalny cooler) ?? Bo nie wiem czy qpić sobie tego celka na PGA ? Warunkiem jest chodzenie na magistrali 100Mhz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej sie krencom ppga bo one zawsze chodzom na 550 a slotowe zadko.

Aha, to cały czas byłem niesłusznie przekonany że jest odwrotnie :oops: .

Dzięki bardzo.czyli jak będzie możliwośc to qpie Celka 366 :-), skoro mówisz że napewno pójdzie na 550 :-).

Dzięki bardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie chodzil na magistrali 83 MHz (wiecej nie moglem dac na plycie!!! :) ) przez hmmmmm.... ze 3 lata :) bez zadnych skutkow ubocznych :wink: a kiedys nawet mi sie wiatrak na nim zepsul (ze starosci) a komp chodzil bez niego z 8 godzin!!! czyli tak jakby jechal na samym radiatorze... i to stabilnie dzialal... a jak sprawdzilem po 8 godzinach czy wiatrak dziala to sie oparzylem:) jakas niezniszczalna wersja ??????? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok 50zł wersja ppga jest lepsza nowsza technologi jest wykonany w mniejszej costam i ma zintegrowany cache w rdzeniu a ze sa to stare proce nei zniszczalne to prawda do 550 powinien spoko isc przy dobrym chlodzeniu i napieciu zalezy takze od plyty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli mnie pamiec nie myli to celki 333 byly ostatnie z serii na slot1 powyzej tego juz byly tylko na PPGA. Moj C333 PPGA chodzil na 500 chlodzony powietrzem 560 peltier chlodzony woda temp -7C

Pozdro

Dexter

ummm...mylisz sie bo Celerony Slot 1 byly do 433, te powyzej 333 to rzadkie zjawiska ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie chodzil na magistrali 83 MHz (wiecej nie moglem dac na plycie!!! :) ) przez hmmmmm.... ze 3 lata :) bez zadnych skutkow ubocznych  :wink: a kiedys nawet mi sie wiatrak na nim zepsul (ze starosci) a komp chodzil bez niego z 8 godzin!!! czyli tak jakby jechal na samym radiatorze... i to stabilnie dzialal... a jak sprawdzilem po 8 godzinach czy wiatrak dziala to sie oparzylem:)    jakas niezniszczalna wersja ???????  :twisted:

Wszystkie są niezniszczalne :D . Mnie chodził bez wentylatora 15 godzin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...