Gość bachus81 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) Piszę pracę zaliczeniową, w której chcialbym zawrzeć ranking polskich hurtowni i sklepów komputerowych. Sklepy komputerowe juz mam opracowane. Brak mi jeszcze hurtowni. Jeśli macie ochotę to proszę o wasze opinie. Jakie waszym zdaniem są najlepsze hurtownie komputerowe? Chodzi mi głównie o jakość usług, servis oraz ceny podzespołów. B) jeśli ktoś chce moze podać jakiś przyklad cenowy Pozdrawiam Edytowane 31 Maja 2005 przez bachus81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 www.proline.pl Obsluga klienta Ok. Z reklamacjami sprzetu takze nie ma wiekszych problemów. Chociaz ostatnimi czasu ceny nie są u nich rekordowo niskie. A kiedys byly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 abcdata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 abcdata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 z tego co słyszałem abcdata jest droga, bo taniej można brutto kupić sprzęt w sklepie np. PCP zastanawia mnie proline bo mimo niewielkiego asortymentu, mają niskie ceny detaliczne nie wiem jaki jest cenni hurtowy, ale analogicznie powinny być tam ceny jeszcze niższe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitufo Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 action W sumie nie moge o nich zlego slowa powiedziec. Ceny jak dla mnie sa OK. Moze denerwowac tylko to, ze czasem znikaja nagle z cennika rozne podzespoly, po to by pozniej rownie niespodziewania wrocic. Asortyment ogolnie moglby byc wiekszy. Obsluga klienta i serwis - bez problemowo. W sumie polecam (pod warunkiem, ze znajdziesz w asortymencie, to co cie interesuje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Proline ma faktycznie dobre ceny, ale mają często braki asortymentowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Proline ma bardzo dobre ceny ale właśnie brak asortymentu dobija :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 - Proline - ABC-Data - Action S.A. - Incom S.A. (?) - Komputronik, są chyba jednocześnie dla siebie hurtownią i sklepem internetowym - InterCom Jeżeli się nigdzie nie wialnąłem ;) to tyle ode mnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 A może ktoś zna hurtownie komputerowe w Warszawie?? Jeżeli tak to podajcie link/adres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...