snc Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Sa tacy?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Sa tacy?:) A ja ci sie K@$#% wydaje??? Z tego co sie orentuje jest kilka osób na świecie które maja takie wyniki, i albo sa to goście którzy sie bawią sie freonem lub ciekłym azotem albo sa to lamerzy którm sie wydaje ze maja 200000 pkt. [tych drugich jest wiecej] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 po co wogóle ten topik, odpowiedź jest chyba jasna zwykły wygłup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Haha Moze ponad 2000 :?: Mi troche jeszcze brakuje :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Sa tacy?:)ja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ja moge być. Ale jak mi dacie NV30. Chyba nie będzie jush "Do wszystkich mających powyzej 30000 pkt w 3DMarku2001 !!!"!!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Trzeba by policzyć, dwa komputerki będą miały ze 3000 ze cztery nie przejdą tego testu ale na oko wycenię je na 1000 to mam już połowę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Haha Moze ponad 2000 :?: Mi troche jeszcze brakuje :lol: :lol: :lol: A ile masz na tym sprzecie z podpisu na maxa wykreconym??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 No pwenie JA MAM 25432 ALE PO PRZEROBIENIU W pHOTOSHOPIE :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Swego czasu na MadOnion hall of fame był GF2 MX400 z jakimś Durniem co to 25 000 wyciągnął w 3D Marku ;) Najwidoczniej błąd pomiaru - tak jak FSB kilka tysięcy. Redakcja dała plame kasując wynik dopiero po ponad tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ja moge być. Ale jak mi dacie NV30.dokladnie panie Axcel'u ;) :D i jakis niezly procek:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 a ja mam w 3dmarku na niekręconym procku ok.28 000 punktów podzielone prze 3 ... buuhahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 :lol: debilny topic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 snc - takie topici to sobie zakładaj na oślej... :evil: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 0 poczucia chumoru....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 0 poczucia chumoru....:)Tu chodzi o porządek na forum... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 jak pomnożę swoje punkty z 3D Narka przez 3 to będę miał jakieś 23000. Ale czy to ważne :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 :lol: debilny topic... Niekoniecznie debilny. Jak by Lancer wziął się ostro do roboty to mógłby być baaardzo blisko. Z tewgo co pamiętam to ma bez kręcenia 14500.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Dlaczego temat zostal przeniesiony na osla? Ja mowilem na powaznie...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...