costi Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam! Mam taki oto problem - potrzebuje nagrac plytke DVD z predkoscia nie wieksza niz 2x (bedzie uzywana w PS2, a te slabo sobie radza z szybciej nagrywanymi plytami). I tu zaczynaja sie schody - bez wzgledu na to, jaki nosnik wybiore (Verbatim +R, Platinum +R, TDK -R, wszystkie plytki 8x) mam dostepne tylko predkosci 4x, 6x i 8x, zarowno w Nero jak i Alcoholu 120%. I tu pytanie: jak zmusic nagrywarke do nagrania z mniejsza predkoscia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 to samo mam na 1673 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 bo płytki 8X posiadają minimalną prędkość nagrywania 4X. 4X TDK można było nagrywać z prędkością 2X ale myśle, że inne płyty DVD 4X można tak nagrywać. Poszukaj jakiś DVD 4x i sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...