q_buss Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Mam problemik z odzyskaniem moich dokumentów pod Windowsem XP, użyłem opcji folder prywatny a teraz wysypał mi się Windows i nie mam pomysłu jak odzyskać moje domkumenty , po przełożeniu tego dysku do innego komputera nie mogę wejść do mojego katalogu z dokumentami Pozdrawiam q_buss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas78 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 a czy możesz przenieść ten folder do >> C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty (dokumenty udostępnione) i wtedy spróbować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=103969 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Narzedzia > opcje folderow > widok > odznacz "uzyj prostego udostepniania" > ok > prawy na te moje dokumenty > wlasciwosci > zabezpieczenia > dodaj sobie full prawa Wszystkie czynnosci robisz jako admin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...