bruce Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 http://brusio.prv.pl/terazpolska3.jpg http://brusio.prv.pl/terazpolska1.jpg http://brusio.prv.pl/terazpolska2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Na to mozna reagowac tylko smiechem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Na to mozna reagowac tylko smiechem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 bruce wracający z imprezki :wink: [ten wiszący] [zdjęcie tp3] :wink: :lol: :lol: :lol: buuhahahahaha... coś mi siarką zaleciało :lol: buhahahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Każdy kraj ma swoje słabe strony... ... a Polska najwięcej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 http://brusio.prv.pl/terazpolska1.jpg to jest the best :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 bo polska to bardzo piękny kraj:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 bo polska to bardzo piękny kraj:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Smutne :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Prawada jest taka, że wszędzie sie pije, tylko jakoś wszyscy to nam palcami wytykają że jesteśmy narodem pjaków :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Smutne :-|Ale prawdziwe :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Unia DO GNOJU!!! Niezależnosć krooloje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mnie to jakos nie smieszy :( Smutne to jest ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 stare jush te fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 :x Nic dziwnego że uznają nas za alkoholików i szmaty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 :x Nic dziwnego że uznają nas za alkoholików i szmaty... Mi to jakos nie przeszkadza Niech sobie mysla co sie komu podoba A ja i tak wiem swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Że Polska to piękny kraj to się zgadzam. Gorzej, że jakoś jako naród już nie jesteśmy tacy wspaniali :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Kto chce ten chce.. Pozatym w innych krajach pijanego czlowieka nie widzieliscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Widziałem...w grecji taki pijany że leżałzaszczany na drodze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 widziałem w Hiszpani tylko że był to Polak z innego hotelu i śpiewał sobie co myśli o hiszpanach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 HeheMam was w d... tralalalalalala... Awy mnie też mace w d... lalala... Popierd.... sie lalalala... Tylko k... przyprowadźcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Polacy nie gęsi takze pić potrafią!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Polacy nie gęsi takze pić potrafią!!!!!!!wiem cos o tym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Polacy nie gęsi takze pić potrafią!!!!!!!wiem cos o tym :lol: Nie jestes sam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...