Jacek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) Nie wiem w ktorym dziale z tym tematem.. zaden mi nei pasował.. ;/ Kupiłem w paczce 10 cd TDk.. chyba 7 zł za paczke jak sie okazało sa do bani.. Albo taka seria albo w ogole te cdki sa takie... Po włozeniu cd do czytnika nie wyswietla sie zawartosc, coc dane niby zostały nagrane poprawnie. TZn z niektrorymi kompaktami było tak ze po nagraniu czytalo. ale po jakims czasie nie :/ Jest jaksi program ktory odzyskał by dane z tych płytek? Probowałem zamknac sesje.. nic nie dało :/ Edytowane 6 Czerwca 2005 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Pewnie jakąś serię puścili walniętą, ja nagrałem paredziesiąt tych płytek i ze 2 się zwaliły może ... co do programu to nie mam pojęcia :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) jak mi sie wypalila plytka bez bledu ale danych nie bylo widac to zgralem z niej obraz za pomoca odpowiedniego programu do iso (w moim przypadku nero) a potem za pomoca chocby winrara wypakowalem potrzebne mi pliki :) Edytowane 6 Czerwca 2005 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 http://www.cdrinfo.pl/software/strona.php?...ils-Diagnostyka Znalazłem tu.. nawet program bad copy odczytuje dane, ale nie da sie odzyskac.. tzreba płacic ;/ Coz, z wiekszoscia było tak. Ze dało sie nagrac, odczytac, ale po jakims tygodniu(dzis) niestety widze ze sie zawidłem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...