Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie myslalem jak uatrakcyjnic forum. Fajnie by bylo dodawac wlasne rysunki zamiast podpisu pod spodem!. Np. gdzies kiedys na jakim forum widzialem jak koles sobie zrobil rysunek i taki kozacki i tam opiasl sobie w nim caly sprzet fajnie to wygladalo!. A i mozna by bylo tez dawac rysunki pod nickiem takie male za ilosc postow gdzies widzialem na jakim forum ze po przekroczeniu 100postow chyba dostawalo sie plufe i tytul gangster pozniej 500 postow i hitman i tak dalej. Spoko by bylo jakby takie dwie rzeczy wprowadzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i było by fajnie ,ale wiem jedno ,ze podpisy niektórych urzytkowników forum zajmują mi z krótkim postem dokładnie pół ekranu lub lepiej a rozdziałki 1280x1024 moja 15" nie wytrybia z logicznym odświerzaniem :cry:

Panowie miejcie litość bo większość czasu to jak kręce kółkiem w myszcze a nie czytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj po setce dostaje sie miano stalego uczestnika. co do rysunkow koszmar dla ludzi z modmem wiesz ile to sie sciaga jak by tpsa porawila jakosc lini tel to bym nie mial nic przeciwko a ja nacikam strzalki a nie rece kulkiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bruce a jak go tam wstawiles???. W ogle jak sie robi takie tricki jak wstawianie zdjec zmiana czcionki etc. na tym forum?? na starym wsyztsko bylo opisane a tu...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja fotki tutaj wstawiam, dajac link do mojego ftp, jakos to wmiare wychodzi, a co do rysunkow w podpisie to odradzam bo juz nie raz bylem na forum gdzie ludzie mieli takie opcje i nie bylo to za wesole nawet dla mojego stalego lacza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie a ja sie zastanawiam po co wy podajecie cały konfig w podpisie ???

Tez mnie to wku.... bo ciagle musze przewijac ekaran. Co mi po poscie jak zajmuje cały ekran , a sama jego tresc zajmuje co najwyzej 3 linijki??

Dajcie spokuj z takim podpisem , bo ja tez moge se jebnac podpis taki ze wam czapki i kapcie spadna, no oczywiscie dolacze wszystkie podzespoly lacznie z kolekcja filmow na DVD i ryza papieru lezaca obok drukarki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mnie to wku.... bo ciagle musze przewijac ekaran. Co mi po poscie jak zajmuje cały ekran , a sama jego tresc zajmuje co najwyzej 3 linijki??

heheh bez przesady

ja mam tylko dwie linijki - tak jak i Ty

o sorry mam trzy :cry:

ale za to jest motto :lol:

ale rzeczywiście

podpisy

w

tym

stylu

troche

irytują

nie prościej zrobić to w ten sposób??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheh bez przesady

ja mam tylko dwie linijki - tak jak i Ty

o sorry mam trzy :cry:

ale za to jest motto :lol:

ale rzeczywiście

podpisy

w

tym

stylu

troche

irytują

nie prościej zrobić to w ten sposób??????

Albo w ten:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co w ogóle pisać konfigi ?? Jeżeli jest temat związany z podkręcaniem procka i ktoś pyta jak się kreci AMD to się wymiena, że mój to działa na tyle i tyle, to samo z k.grafiki, ale po co opisywać przy temacie np. sterowników całą konfiguracje włącznie z typem i ilością wentylatorków, przekątną monitora, typem drukarki itp. ?????? Zresztą ja uważam to za szpanerstwo !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz bo to jest tak że pipolki chcą się pochwalić co mają w domku :D głupota). A co do ograniczania do 2 linijek to myślałem o jakims ograniczeniu ze strony moderatora. Np. można wpisać tylko 200 znaków czy 300, lub właśnie 2 linijki. Tylko problem jest taki że u mnie to jest 3 linijki a u Tristana 2 :oops: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz bo to jest tak że pipolki chcą się pochwalić co mają w domku  :D głupota). A co do ograniczania do 2 linijek to myślałem o jakims ograniczeniu ze strony moderatora. Np. można wpisać tylko 200 znaków czy 300, lub właśnie 2 linijki. Tylko problem jest taki że u mnie to jest 3 linijki a u Tristana 2 :oops: .

hehehe jak ja bym pisal bez ograniczen to by bylo z pol strony bo mam 3 kompy i nooteboka :) PIII600@800 ,Asus CUV4X ,256sdram ,HDD 10GB fujutsu ,Creative Geforce 256 32mb DDR TVout DVI @150/360 ,SB 128 PCI, dwie sieciowki, ,CDRom 32x, a trzeci komp to Intel 486DX100 ,32mb simm ,hdd 4gb ,Virge 4mb PCI ,SB Ave 64 ,cdrom 4x. Notebook P166mmx + 64mb ram + 13.1 TFT ,Ati Rage, jakas muzyka mobile , HDD 6,4gb + hdd 2GB cd 6x. do tego jeszcze diwe linijki ................................................................................

.................................................................................

................................. mojego kompa co jest teraz w podpisie . Kurde troche tego jest :) nie to zebym sie chwaili ale Reksio te twoje 3 linijki to TROCHE MALO! :oops: :oops: :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zdecydowanie przeciwny możliwości wstawiania obrazków w podpisie! Na pewnym forum była/jest taka mozliwość i burdel taki się zrobił, że pół strony to był obrazek w sig'u a wiadomość to 2 linijki tekstu :lol: i wyobraźcie sobie jak taki gość w jednym wątku odpisze kilka razy....

A co do umieszczania w podpisie konfigów, to mnie to nie przeszkadza, ale w ramach zdrowego rozsądku co do wielkości podpisu. Niech każdy pisze to co mu się podoba byle było z kulturą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz bo to jest tak że pipolki chcą się pochwalić co mają w domku  :D głupota). A co do ograniczania do 2 linijek to myślałem o jakims ograniczeniu ze strony moderatora. Np. można wpisać tylko 200 znaków czy 300, lub właśnie 2 linijki. Tylko problem jest taki że u mnie to jest 3 linijki a u Tristana 2 :oops: .

Ograniczenie jest - nie wiem ile znaków ale ja mam prawie maxa. :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To teraz takie pytanie : Czy wam tez seie to forum cale nie miesci w poziomie na rozdzialce 1024 ??? bo u mnie kawalek jest obciete . Zastanawiam sie dlaczego sie ta strona nie skaluje....

A co do podpisow to faktycznie jak by bylo ograniczenie do 2 linijek to bym sie jarał... to naprawde by sprawe zalatwilo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To teraz takie pytanie : Czy wam tez seie to forum cale nie miesci w poziomie  na rozdzialce 1024 ??? bo u mnie kawalek jest obciete . Zastanawiam sie dlaczego sie ta strona nie skaluje....

A co do podpisow to faktycznie jak by bylo ograniczenie do 2 linijek to bym sie jarał... to naprawde by sprawe zalatwilo

U mnie tez tak jest i zauwazylem, ze jest tak w wiekszosci gdy Tristan walnie posta. Bez obrazy Tri ale tak mam czesto przy Twoich topicach i postach. Pewnie zamiast entera zasuwasz przez 50 cm w poziomie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...