riffi Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Witajcie. Problem jak w tytule (przynajmniej dla mnie). Mam mobo epox 8rda3+pro. Są tam wejścia: MIC_In GND NC +5V Front Line-out-R Rear Line-out-FR Key Front Line-out-L Rear Line-out-FL Front Line-out-R i Rear Line-out-FR oraz Front Line-out-L i Rear Line-out-FL są spiete ze sobą zworką. Zaś z panela przedniego wychodzą mi wtyczki MIC - zielony R - niebieski L - czerwony G - zielony G - żółty Jak to teraz ze soba połączyć aby działały mi słuchawki i mikrofon podpięte do przedniego panela. (przepraszam jeżeli w złym miejscu umieściłem post) Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Heh, ostatnio miałem ten sam problem. Okazuje się, że jak zabierzesz zworki, to nie działają tylne głośniki podpięte do wyjść na tyle obudowy... Reasumując: możesz spokojnie podpiąć mikrofon, z resztą możesz jakoś kombinować, ale raczej nic z tego nie będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffi Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Dzięki. Licze jednak, że ktoś znalazł jakieś rozwiązanie i się podzieli swoją wiedzą, bo wkurza mnie, jak za każdym razem gdy chcę podłączyć słuchawki to muszę nurkować pod biurkiem i od karty muzycznej odłączać wzmacniacz od wieży aby podpiąć słuchawki. Tym bardziej, że wejścia na słuchawki i mikrofon mam z przodu tylko nie umię tego wykożystać. Naprawdę liczę na pomoc. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZnAl Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 sprobuj podlaczyc ten kabelek od panelu do jumpera (albo jakos inaczej zeby wszystkie 3 wyprowadzenia byly polaczone) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...