bruce Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 ma ktos linka do ooops i did it again, czy jak to sie tam pishe, lub udostepni na ftp???? help me plis, pilne :/ aaa jak dajecie linka, to jakis shybki serw, ja znalazlem, ale transfer 3 kilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 A po co ci britney??? Chyba mi nie powiesz ze... Nie podejrzewalem cie o to. :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 na kazie to dostaniesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 heh, potrzaebooje, bo bee to spiewal na angielskim :P hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 a myślałem że to na mam najgorszego nauczyciela ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 heh, potrzaebooje, bo bee to spiewal na angielskim :P hyhy Hie to ci piosenke wybral :) proponuje utwor wykonac w stylu Trash Metal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 heh, potrzaebooje, bo bee to spiewal na angielskim :P hyhy tylko nie zapomnij o nas i nagraj swoje wypociny i udostepnij na Tweaku :D potem Cie ocenimy i wyslemy do IDOLa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 to hja wybralem :D a tak wogoole, to wezme gitare i bede zapier****** :D bede staral sie drzec morde, ale tak, zeby dostac 5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 to hja wybralem :D masochista :wink: lubisz zadawać sobie ból ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 to hja wybralem :D masochista :wink: lubisz zadawać sobie ból ? 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 eeeeeeee text latwy i altwo go sparodiowac, a ja glosu zoopelnie nie mam :/ chociash podobnie jak britni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 eeeeeeee text latwy i altwo go sparodiowac, a ja glosu zoopelnie nie mam :/ chociash podobnie jak britni ;)ale ona przynajmniej jest... blondynka z biustem -> przefabuj sie dorob biust i mozesz parodiowac (czyt. paradowac):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Tylko to potem udostępnij dla potomniści :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Oj brus... Mogłeoś lepsiejszego wybrać... Taka szmira :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 eeeeeeee text latwy i altwo go sparodiowac, a ja glosu zoopelnie nie mam :/ chociash podobnie jak britni ;)Nagraj to koniecznie, please. Może powstanie na Tweak'u kącik artystyczny ;) ( i Lisek wrzuci tam Oppsss I did it again w twoim wykonaniu ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 eee wybrałbyć ASERJE(podobno jest to pieśń szatańska) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Hehe.... U mnie śpiewali chłopaki (popaqi :wink: ) Oj chmielu chmielu...Czyli pieśń o zupie chmielowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Zaśpiewaj tą wersję britny vs. metallica SO FUCKIN CRAXY !! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...