durczyn Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 potrzebowałbym to co w tytule, bo kilka zeczy z ciekawości chce przeczytać, a skzoda mi kupować, mógłby mi ktoś zeskanować ten numer? lub zapożyczyć z wawy lub piaseczna :P ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 potrzebowałbym to co w tytule, bo kilka zeczy z ciekawości chce przeczytać, a skzoda mi kupować, mógłby mi ktoś zeskanować ten numer? lub zapożyczyć z wawy lub piaseczna :P ??? 1493569[/snapback] Idz sobie do kiosku i przeczytaj ja zawsze tak robie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 no może będe musiał do auchan skoczyć ko tam są foliowane ze względu na cd :P może znajde jakiś :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Biblioteka --> czytelnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Idz sobie do kiosku i przeczytaj ja zawsze tak robie :lol: 1493641[/snapback] Tez tak robie, szczegolnie, ze czesto sprzedaje w kiosku (moja mama prowiadzi ten interes jako druga prace). Nawet zafoliowane przynosze do domu na jeden wieczor, wyczytuje a potem zelazko ;] i oddaje. Plytek nie wyjmuje jakby sie ktos pytal. Czasem cos sobie skopiuje, ale rzadko, wiekszac i tak w sieci mozna znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jeszcze nic ciekwego w tej gazecie nie udało mi się znaleźć, no możę trochę porad do programowania w Delphi (ale wszystko w necie można znaleźć). Z wiedzą, którą przekazują w swoich artkułach, raczej ekspertem się nie zostanie, raczej orientującym się co w trawie (tzn w kompie) piszczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 A moim zdaniem ta gazeta ma jednak czasem wartosciowe artykuly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) no może będe musiał do auchan skoczyć ko tam są foliowane ze względu na cd :P może znajde jakiś :] 1493662[/snapback] Empik Twoim przyjacielem... ;) A co jest ciekawego, ze taka potrzeba? Edytowane 13 Czerwca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 lol, zdecydowałem się kupić :D:D, w zasadzie to mogłem niekupować i nieczytać, ale jest już po fakcie, ale faktycznie jakieś 80% informacji to nie tyczy się żadnego eksperta, a czytnąc chciałem sobie o stronkach www, bo ja pomysłu niemam jaką zrobić:D a chciałem jakąś komercyjną niedużą:D:D PS: a co najwazniesze chciałem zobaczyć jak wygląda świat obecny typowego użytkownika pc, bo np dla takich x800xt pe nie jest standartem, albo w hipermarketach zestaw dla gracza z radkiem 9250 :D, przejze taką gazetke z :nowościami" które w necie kiedyś czytałem, i patrze ze ja z techniką 3 lata do przodu czy coś :D jak wszyscy na tweaku. normalny uzytkownik ,,przeciętny" pewnie nie wie że są 64 bit procki np, sam takich znam :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 A moim zdaniem ta gazeta ma jednak czasem wartosciowe artykuly. 1493918[/snapback] Ostatnio jedna z lepszych. Ciekawe artykuly juz o konkretnych tematykach. Nie jak Komputer Swiat w ktorym przedstawiaja sposob wkrecania srobek ;] Jutro jak czas pozwoli to kupie nowego Eksperta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...