Skocz do zawartości
durczyn

Komputer Świat Ekspert

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebowałbym to co w tytule, bo kilka zeczy z ciekawości chce przeczytać, a skzoda mi kupować, mógłby mi ktoś zeskanować ten numer? lub zapożyczyć z wawy lub piaseczna :P ???

1493569[/snapback]

Idz sobie do kiosku i przeczytaj ja zawsze tak robie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idz sobie do kiosku i przeczytaj ja zawsze tak robie  :lol:

1493641[/snapback]

Tez tak robie, szczegolnie, ze czesto sprzedaje w kiosku (moja mama prowiadzi ten interes jako druga prace). Nawet zafoliowane przynosze do domu na jeden wieczor, wyczytuje a potem zelazko ;] i oddaje. Plytek nie wyjmuje jakby sie ktos pytal. Czasem cos sobie skopiuje, ale rzadko, wiekszac i tak w sieci mozna znalezc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nic ciekwego w tej gazecie nie udało mi się znaleźć, no możę trochę porad do programowania w Delphi (ale wszystko w necie można znaleźć).

Z wiedzą, którą przekazują w swoich artkułach, raczej ekspertem się nie zostanie, raczej orientującym się co w trawie (tzn w kompie) piszczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no może będe musiał do auchan skoczyć ko tam są foliowane ze względu na cd :P może znajde jakiś :]

1493662[/snapback]

Empik Twoim przyjacielem... ;)

A co jest ciekawego, ze taka potrzeba?

Edytowane przez costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol, zdecydowałem się kupić :D:D, w zasadzie to mogłem niekupować i nieczytać, ale jest już po fakcie, ale faktycznie jakieś 80% informacji to nie tyczy się żadnego eksperta, a czytnąc chciałem sobie o stronkach www, bo ja pomysłu niemam jaką zrobić:D a chciałem jakąś komercyjną niedużą:D:D

PS: a co najwazniesze chciałem zobaczyć jak wygląda świat obecny typowego użytkownika pc, bo np dla takich x800xt pe nie jest standartem, albo w hipermarketach zestaw dla gracza z radkiem 9250 :D, przejze taką gazetke z :nowościami" które w necie kiedyś czytałem, i patrze ze ja z techniką 3 lata do przodu czy coś :D jak wszyscy na tweaku. normalny uzytkownik ,,przeciętny" pewnie nie wie że są 64 bit procki np, sam takich znam :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moim zdaniem ta gazeta ma jednak czasem wartosciowe artykuly.

1493918[/snapback]

Ostatnio jedna z lepszych. Ciekawe artykuly juz o konkretnych tematykach. Nie jak Komputer Swiat w ktorym przedstawiaja sposob wkrecania srobek ;]

Jutro jak czas pozwoli to kupie nowego Eksperta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi