Heke Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 witam, mam windowsa xp i taki problem, nie moge w nic grać ponieważ ekran mruga ablo jest tak jak na screenie moja karta graficzna to GeForce 5200 FX a system xp pro, kombinowałem już ze sterownikami używałem nawet tych omega ale nic to nie dało. http://img241.echo.cx/img241/9070/san6fx.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 A może po prostu grafa się sypie? Sprawdzałeś na innym kompie? Podobne efekty są jak pada chłodzenie na grafie ale w przypadku GF5200 to chyba nawet nie ma co paść. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Grafika przegrzewa się/nie wytrzymuje.... pożycz od kumpla karte i sprawdź czy też tak sie dzieje... przełóż swoją do jego kompa i sprawdź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...