Sysak Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) Proszę ludzi dobej woli ;-) o zrzut ekranu okna w którym wybiera się włączone usługi (Start/uruchom/services.msc)w systemie Windows XP Professional. Trochę namieszałem z usługami i nie mogę ściągać poprawek z windows update i zainstalować DirectX-a :mad: Pomóżcie! Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) Prosze bardzo, Win XP SP2 (jakbys potrzebowal mam jeszcze gdzies z SP1): Raz Dwa Trzy EDIT>>> Na prosbe wrzucam jeszcze z SP1. Edytowane 15 Czerwca 2005 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Najlepiej włącz wszystkie usługi i powinno pomóc. Inna bajka, że kiedyś też tak sobie zrobiłem - DX nie chciał się instalować. Niestety włączenie usług nie pomogło, bo pewnie wywaliłem coś za dużo z Windowsa. Skończyło się na formacie, bo i tak system lekko zapchany był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...