AndyN Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 A na bloczek jeszcze masz gwarancję?? Coś mi się przypomina że za szkody spowodowane wadliwym blokiem odpowiada sprzedawca - przynajmniej coś takiego Sam mówił - że jak klientowi pocieknie bloczek i spowoduje uszkodzenia - np. na GF8800 GTX to zwraca kasę za uszkodzony sprzęt... a jak to jest w przypadku MCS??Nie wiem jak to jest w przypadku MCS. Leciało ze słabo uszczelnionego silikonem króćca, który sam wkręcałem Kartę odesłałem do serwisu, wrócił nowy egzemplarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Nie wiem jak to jest w przypadku MCS. Leciało ze słabo uszczelnionego silikonem króćca, który sam wkręcałem Kartę odesłałem do serwisu, wrócił nowy egzemplarz To skoro sam dokonywałeś modyfikacji to nietety już MCS za taką szkodę nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności i konsekwencji za wyciek... Ale dobrze że serwis przysłał nową :) Wysyłałeś do Creative'a?? Na gwarancji karty był adres serwisu?? Edytowane 9 Marca 2007 przez Kyniek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 zdecydowanie w takich akcjach polecam test tez na mod-planet swoja droga cpare osob reanimowalo sprzety elektroniczne tymplynem juz po zalaniu i w czesci przypadkow pomoglo... nie chce by to bylo kraktowane jako reklame... jesli ma ktos ochote moze podesle na testy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Albo ten http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1870 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 zdecydowanie w takich akcjach polecam test tez na mod-planet swoja droga cpare osob reanimowalo sprzety elektroniczne tymplynem juz po zalaniu i w czesci przypadkow pomoglo... nie chce by to bylo kraktowane jako reklame... jesli ma ktos ochote moze podesle na testy ;) Jak mozna było użyć do testu codiego.Po prostu szkoda gadac:damage_wall: Powinni użyc profesjonalnego sprzetu to test pewnie by wyszedł. Ale niezły płyn :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Feser One też niczego sobie ;) sry za OT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...