t0mster Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Witam, mam pewien problem z Windows 98 SE, gdy np. zagram w W3, a potem chce wlaczyc np. Winampa, Wellgeta, Firefoxa [ lub inny program uzytkowy ] dajmy np Wellgeta to wywala mi bład : Plik MSVCRT.DLL jest połączony z brakującym eksportem KERNELL32.DLL:SetCurrentDirecotryW. i kolejny: C:\Program Files\Wellget\Wellget.exe Urządzenie podłączone do komputera nie działa. Dodam ze nie robi sie tak za kazdym razem i nie musi byc to po graniu w W3 ale np. bo pracy w Photoshopie lub jakim kolwiek innym programie ... Edytowane 18 Czerwca 2005 przez t0mster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 dodam ze jak chce uruchomic ponownie kompa po tym bledzie to tez wywala ten blad z msvcrt.dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Sciagnij inna wersje pliku: http://www.google.pl/search?sourceid=navcl...-8&q=MSVCRT.DLL Bo bylo pare roznych :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ok ale jak chce go wrzucic do c:\Windows\System to wyskakuje bla ze plik jest uzywany przez systemwindows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Skopiuj w DOSie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 zebym tylko wiedzial w jaki sposob :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgraj sobie dany plik na C:\ podczas startu systemu nacisnij F8 i wybierz tryb msdos, a nastepnie wpisz: copy C:\msvcrt.dll C:\Windows\system Albo pod windows w uruchom wpisz: regsvr32 /u C:\Windows\system\msvcrt.dll I dopiero przegraj, a nastepnie wpisz: regsvr32 C:\Windows\system\msvcrt.dll Oczywiscie zrob kopie pliku przed podmiana :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 pojawil sie kolejny problem, jak jestem w wierszu polecen to mam jakies dziwne znaki zamiast ":" mam "Ł", znalazlem ":" ale "\" nie moge, przelecialem cala klawa z shiftem i bez i nie ma :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zmień w autoexec.bat na C, wpis przy klawiaturze z 2 na 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 a w jaki sposób :>? [ kurde to mnie juz zaczyna przerastać :[ ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Jak to w jaki spsob? :> Pod windows wpisz sobie w Start->Uruchom-> sysedit odszukaj tam autoexec.bat poszukaj linijki: keyb pl,,C:\WINDOWS\COMMAND\keybrd2.sys I zmien 2 na 4 o tak: keyb pl,,C:\WINDOWS\COMMAND\keybrd4.sys Zapisz plik i powinno byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...