villar Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 W menadzerze mam coś takiego jak kontroler multimediów i kontroler multimediów wideo nie wiem skad mam sciągnąć do tego sterowniki.Co to wogóle jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Fajnie, a ja mam 4 koła, i wiesz co, one nie jeżdżą, powiedz mi dlaczego?? Może zechciał byś łaskawie podać swoją konfigurację, albo screen z menadźera. Chcesz by Ci pomóc a nie robisz nic by nam to ułatwić. AHA: NIE TEN DZIAŁ! Edytowane 21 Czerwca 2005 przez ajsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 To może być karta muzyczna/lub telewizyjna ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
villar Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Więc podam troche : Abit NF 7-S 2.0v NVIDIA Geforce FX 5900 AMD Athlon XP 2,600 mhz 512 ram ddr 400 mhz Kingston karty muzycznej nie mam lecz telewizyjną mam ale jeszcze jej nie używam. Edytowane 21 Czerwca 2005 przez villar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 No to właśnie ona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
villar Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Teraz skąd skołować sobie do niej sterowniki na płytce nie miałem. Jak narazie wyjąłem ją i chyba wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Najpierw sprawdź jaki model karty, kto jest producentem, potem strona główna producenta, dział download! I właśnie w taki sposób zaczyna się szukania sterowników! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 A możeby tak poszukać a nie iść na łatwizne i pytać?? podpowiedź....site chipa i eksperta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belialos Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Na jakim systemie pracujesz? Jeśli to winda XP (czego jestem niemal pewien) to system automatycznie powinien rozpoznać GPU i zainstalować jakieś badziewne podstawowe sterowniki... Może masz podłączone jakieś ciekawe urządzenie w stulu karty TV, jakiejś osobliwej karty muzycznej, lub inny bajer którego nie można kupić w kiosku lub mięsnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...