jpr Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) 1.mam abita an7 i wiatraczek na northbridge halasuje, chcialbym go zmienic na cos wydajnego ale przede wszystkim cichego... maksymalnie cichego :) obecny wiatraczek kreci sie cos kolo 5000rpm, wolalbym cos niskoobrotowego.... czy ma ktos jakas propozycje? 2.co bedzie lepsze(procek: barton 2500+ Mobile): Arctic Ceramique za 16zl czy Arctic Silver 5 za 32zl, a moze OCZ Ulta 5+ Silver za 24zl? 3.moglby mi ktos polecic cichy(!) i wydajny wiatraczek na procka? sam wiatraczek bez radiatora... cos na Thermalright'a SP-97? ceny nieistotne... Edytowane 23 Czerwca 2005 przez jpr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 NA NB bezwentylatorowy system zalmana i jest gitowo....na proca jakiś papst albo noiseblocker....może też być akasa....na prca możebyć aslbo ceramika albo as5 jak wolisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpr Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 a co to ten bezwentylatorowy system zalmana? moglbym dostac jakies namiary gdzie to kupic? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 możesz to znależc np w Proline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 a co to ten bezwentylatorowy system zalmana? moglbym dostac jakies namiary gdzie to kupic? z gory dzieki 1516801[/snapback] klik klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpr Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 dzieki, tylko czy ten Zalman ZM-NB32K nie bedzie za malo wydajny na moj NB? planuje podkrecic barton 2500+ mobile na okolo 2700HMz wiec bedzie cieplo i tez nie wiem jak sie NB zachowa, a na procka chce zalozyc Thermalrighta SP-97 + papst 80x80... czy to wszystko starczy? i czy sie zmiesci na abicie AN7 bo oba radiatory beda blisko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ja miałem zalmana na an7 i jakoś nic sie neidziało btw ja na wodzie niemiałem stabilnego mobile 2500+ a miałem serie iqyha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...