bartez91 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witajcie ! Potrzebuje kupic do zestawu BARDZO cicha klawiaturke i myszke ale tez aby klawiatura miala srednio gleboko wciskane klawisze :P :) Dlaczego takie wymogi ? Obecny sprzet mam bardzo glosny wiec eliminuje to siedzenie w nocy bo zaraz rodzice sie budza :/ Klawiatura nie musi byc podswietlana, moze byc bezprzewodowa (ale nei musi), i nie musi tez miec zadnych bajerow multimedialnych czy jak to tam :D Mysza Optyczna z dluzszym kabelkiem, z rolka i (gdybyscie cos znalezli to by bylo extra) 2 guziczkami - BACK i FORWARD (bardzo sie przydaja w IE) :) Jeszcze 1 pytanie i juz nie mecze :) monitor Lcd 17. Jaki wybrac ?? Potrzebny miedzy innymi do gier :P, moze byc czarny do 1250 zl :) POZDRAWIAM :) :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Mysz to Ci polecam taka jak mam w cofigu ponizej :D klawiatury zadnej cichej Ci nie polece, sam nie cierpie niskich, po prostu nie potrafie z nich korzystac. Ja mam bezprzewodowego creativa, ale do cichych nie nalezy. Co do monitora to wg mnie calkiem przyzwoity jest LG 1740b: Niezle parametry, fajnie wyglada. Do niego sie teraz przymierzam, bo moj FLATRON 795FT + zajmuje za duzo miejsca na biurku :D Oto najlepsza oferta w sieci : http://shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=7030&skad=skapiec Edytowane 27 Czerwca 2005 przez neonone1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Klawiatura oczywiscie Logitecha Ultra X Flat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Consensus86 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Popieram przedmówcę, Logitech Ultra-X Flat - lecz ona ma niski skok klawisza. Wydaje mi się że to tylko kwestia przyzwyczajenia, chyba że masz naprawdę wyjątkową awersję odnośnie niskich skoków klawiszy. Początkowe uczucie może być mylące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mysz polecam A4Tech SWOP80 rewelacyjna ergonomia i rozmieszczenie przycisków lepsze niz w mx510, czuła, precyzyjna zero akceleracji wstecznej. Cena ~36zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Mysz polecam A4Tech SWOP80 rewelacyjna ergonomia i rozmieszczenie przycisków lepsze niz w mx510, czuła, precyzyjna zero akceleracji wstecznej. Cena ~36zł. 1518071[/snapback] Nie ma jak Razer :D Tyle ze ~ 210 zl :) ale ja gram duzo w css wiec nie zaluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 a ja moge polecic zestawik, ktory kupilem w sobote. Jest to Logitech cordless z klawiatura Ultra flat-x i myszka click plus. nazywa sie to ultra-x media desktop. jest czarne ze srebrnymi akcentami. klawiatura jest o niskim skoku klawiszy, wiec w zasadzie nieslyszalna, z kontrolerow typu media sa: play/pause, next, prev, vol+/-, mute. mysz ma rolke przod/tyl i prawo/lewo oraz dwa dodatkowe klawisze next/prev. cena 230,- Jezeli zas chodzi o monitory LCD to polecam philipsa, nie sa moze tak sliczne jak ten LG wyzej, ale za 1200 mozesz juz myslec o 19". Sam obecnie uzywam modeli 170S i 190S i oba sprawdzaja sie bardzo dobrze. zero smuzenia w grach i filmach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 a co powiecie na taki monitor : 17" Samsung SyncMaster 713N silver-black (bez pivota) ... A co to PIVOT ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 pivot to mozliwość ustawienia ekramu w pionie,, fajne do... worda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 pivot to mozliwość ustawienia ekramu w pionie,, fajne do... worda ;) 1519448[/snapback] forum tez by sie fajnie czytalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Kup w TV Mungo klawiature FOLDABLE :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Właśnie. Bezszelestna i pamiętaj..."Zawsze mozesz ją umyć pod bierzącą wodą, używająć zwykłych środków piorących" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 hahahahaha :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) "Jestem fanem komputera od wielu lat. Używam go do pracy i do zabawy. Jak myślicie, jaki komponent wymieniałem najczęściej? Klawiaturę!" ta reklama w Mango24 wymiata... oglądałem ją z Niemcem który nic nie verstanden po Polnisch i mimo to strasznie się zlewał... tak na temat: najcichsza klawiatura z którą się spotkałem to bynajmniej nie UltraX Flat, której swoją używam. Mogę przyznać, że jest druga najcichsza. Jest to na pewno najszybsza klawiatura, jaką znam. Ale przy bardzo szybkim pisaniu jest właśnie stosunkowo głośna. Najcichsza jest bezprzewodowa klawiatura dołączana do zestawu Logitecha UltraX Cordless Media Desktop. Żeby wydała jakikolwiek dźwięk trzeba w nią mocno walnąć (!). W porównaniu z nią zwykły UltraX jest głośna. Ale ta od zestawu bezprzewodowego jest bardziej miękka w pisaniu. Pisze się trochę wolniej, nie daje takiego niesamowitego kopa jak zwykły UltraX. EDIT: a i najlepszy jest ten "szef" któremu sekretarka siada na klawiaturze... nie mogłem z tego :lol: Edytowane 5 Lipca 2005 przez jediknight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...