Kml Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 A coś w innym klimacie tzn: wpółczesność , przyszłość . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 A coś w innym klimacie tzn: wpółczesność , przyszłość .No wiec zanim zaczalem sie zagrywac w AOM, to zagrywalem sie w Empire Earth. Tam sa wszystkie ery, od kamienia lupanego, po lasery itp. Mysle ze cie zadowoli ta gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Tak miałęm na nią ochotke już jakiś czas . musze spróbować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ale oczywiście nadal czekam na inne propozycje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Nie wiem jak dawno "nie byłeś w temacie" ale polecam moją ulubioną serię C&C (Tiberian Sun, Red Alert 1&2 oraz nadchodzące Generals). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Medieval Total War - przeszłość Hegemonia, żelazne legiony - strategia kosmiczna a'la Homeworld tyle że lepsza. Te walki w kosmosie miodzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Medieval Total War - przeszłość Hegemonia, żelazne legiony - strategia kosmiczna a'la Homeworld tyle że lepsza. Te walki w kosmosie miodzio MTW mi sie nie podobało :( ale Homeworld był ok 8) słyszałem że wychodzi 2 część (czy już wyszła) sam niewiem ale zagrałbym. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Homeworld 2 jeszcze nie wyszedł (ma wyjść w tym roku - widziałem już screeny na www.gry-online.pl), a w międzyczasie czekając na niego możesz popykać w hegemonię. Recenzje tej gierki są bardzo dobre-piszą, że lepsza jest niż Homeworld z cudowną grafą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ...nowe gierki. :lol: starcraft :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ...nowe gierki. :lol: starcraft :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ...nowe gierki. :lol: starcraft :D Na starcafcie nie moge grać mam zbyt nowy sprzęt :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ...nowe gierki. :lol: starcraft :D Na starcafcie Na :?: chyba W starcrafta :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ...nowe gierki. :lol: starcraft :D Na starcafcie Na :?: chyba W Dokładnie !! literówka :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Tylko jedna, prawdziwa gra jest na poziomie, Warcaft3 ( nia całkiem taki nowy, ale w końcu giera lepiej smakuje, im dłużej posiedzi na pólce :) ) oraz poleciłbym ci poczekać na ,,nową" grę Westwooda o nazwie ,, C&C: Generals " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 polecam imposible creatures. gierka nowa ale hmm...... zeby tak strescic robi sie genetyczne mieszanki zwierzat (powiedzmy baboon i cheeteh) mieszamy wedlug uznania i wychodzi na cheeboon;p. potemm tak przygotowana armia standartowoo na wroga. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ja polecam WARCRFTA III, cyba że za stary. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 A co myślicie o simcity 4000 ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Age of Empires 2,Cossacks,Earth 2150,Swine,Knights & merchants,Settlers,Total Annihilation Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Jednak padło na SIM CITY wiem ze to nie rts ale mam chęć zobaczyć co i jak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 popykalbym w cos luznego, a'la Red Alert 2. Jakie sa wogole teraz RTS'y na topie? budowa bazy i huzia na juzia (znaczy: wroga) aha,najlepiej w miare nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Total Annihilation - fajny, oldschoolowy rts z 1997 roku :D Command & Conquer: Generals - dosc nowy, tez mozna pograc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 w Red Alert 2 na multi moge pograć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 SC: BroodWar zawsze jak odpalam to nie czuje ze ta gra ma prawie 7 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 SC to juz stare dzieje choc nie znaczy to wcale ze to zla gra. Potrzebuje cos swiezszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ostatnoio gatunek RTS jest zagrożony wyginięciem, zwłaszcza te oldscholowe :cry: typu C&C i Starcrafta. Może Polanie 2 (wmiare nowe) :roll: zresztą uważam że najlepsze rtsy to były te wyżej wymienione + dodatki, póżniej już się niestety skończyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Zagrał bym sobie w DOBREGO RTS-a w miare nowego wypadłem z tematu gier juz jakis czas temu wiec prosze o wsparcie. Co mozecie polecic oprócz ( Starcraft, Warcraft , Wszystkie C%C Age of Empiers , Settlers, Total ) Fajnie jak by był w miare realistyczny to naczy bez Słoniów z armata w uszach itp .... .. i innych dziwactw. Takie motywy mnie dobijaja .. Moze mam za słaba wyobraznie :wink: Czekam na propozycje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 American Conquest Praetorians To czystej krwi strategie, choć już nie najnowsze, ale mi przypadły do gustu jako że jestem zapalonym strategiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_I Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Polecam: Warhammer 40 000 : Dawn of War ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Rome: Total War. Ta gra wyznaczyla nowy poziow w dziedzinie RTS'ow. A jesli Rome za trudny bedzie dla Ciebie, to Warhammer 40 000 : Dawn of War. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Ale podobno Warhammer ma zwalony single. Jezeli szukasz RTS, a na dodatek chcialbys posieciowac to podobno ten W40k jest wymiatajacy. Swietna strategia z elementami ekonomii jest Port Royal 2. Nie lubie RTS, nie gram wiec moje zdanie jest c zysto informacyjne i wyrobilem je czytajac jedynie recenzje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...