Skocz do zawartości
gate26

Strategia w stylu C&C??

Rekomendowane odpowiedzi

Medieval Total War - przeszłość

Hegemonia, żelazne legiony - strategia kosmiczna a'la Homeworld tyle że lepsza. Te walki w kosmosie miodzio

MTW mi sie nie podobało :( ale Homeworld był ok 8) słyszałem że wychodzi 2 część (czy już wyszła) sam niewiem ale zagrałbym. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Homeworld 2 jeszcze nie wyszedł (ma wyjść w tym roku - widziałem już screeny na www.gry-online.pl), a w międzyczasie czekając na niego możesz popykać w hegemonię. Recenzje tej gierki są bardzo dobre-piszą, że lepsza jest niż Homeworld z cudowną grafą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jedna, prawdziwa gra jest na poziomie, Warcaft3 ( nia całkiem taki nowy, ale w końcu giera lepiej smakuje, im dłużej posiedzi na pólce :) ) oraz poleciłbym ci poczekać na ,,nową" grę

Westwooda o nazwie ,, C&C: Generals "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam imposible creatures. gierka nowa ale hmm...... zeby tak strescic robi sie genetyczne mieszanki zwierzat (powiedzmy baboon i cheeteh) mieszamy wedlug uznania i wychodzi na cheeboon;p. potemm tak przygotowana armia standartowoo na wroga. Polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnoio gatunek RTS jest zagrożony wyginięciem, zwłaszcza te oldscholowe :cry: typu C&C i Starcrafta.

Może Polanie 2 (wmiare nowe) :roll: zresztą uważam że najlepsze rtsy to były te wyżej wymienione + dodatki, póżniej już się niestety skończyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrał bym sobie w DOBREGO RTS-a w miare nowego wypadłem z tematu gier juz jakis czas temu wiec prosze o wsparcie.

Co mozecie polecic oprócz ( Starcraft, Warcraft , Wszystkie C%C Age of Empiers , Settlers, Total )

Fajnie jak by był w miare realistyczny to naczy bez Słoniów z armata w uszach itp .... .. i innych dziwactw. Takie motywy mnie dobijaja .. Moze mam za słaba wyobraznie :wink:

Czekam na propozycje !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale podobno Warhammer ma zwalony single.

Jezeli szukasz RTS, a na dodatek chcialbys posieciowac to podobno ten W40k jest wymiatajacy.

Swietna strategia z elementami ekonomii jest Port Royal 2.

Nie lubie RTS, nie gram wiec moje zdanie jest c zysto informacyjne i wyrobilem je czytajac jedynie recenzje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi