Skocz do zawartości
Gość Amd_Powered

San Andreas Gtatournament V0.1a Mod

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Amd_Powered

Ukazał się pierwszy mod do GTA: San Andreas przeznaczony do gry w trybie multiplayer. Szczerze mówiąc można by od razu zakwalifikować go do kategorii 'massive multiplayer', gdyż jest on, według autorów, w stanie obsłużyć do 96 graczy oraz do 6000 samochodów. Zważając na to, że jest to wersja 0.1a, prawdopodobnie mod nie jest pozbawiony błędów. Chętnych zapraszam jednak do testowania. San Andreas gtaTournament v0.1a Mod (klient + serwer) waży niewiele ponad 2MB. Jest dostępny do pobrania z witryny Gamershell.com.

zrodlo - FrazPC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja już grałem :) Aby na początku nie wyskakiwały błędy trzeba znaleźć działający server. Z tej listy co jest podana na oficjalnej stronie to ponad połowa niedziała. Narazie nie polecam. Dużo bugów, duże lagi... Narazie jest to wersja 0.01 więc musimy jeszcze poczekać. Ale szykuje się niezłe granie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja już grałem :) Aby na początku nie wyskakiwały błędy trzeba znaleźć działający server. Z tej listy co jest podana na oficjalnej stronie to ponad połowa niedziała. Narazie nie polecam. Dużo bugów, duże lagi... Narazie jest to wersja 0.01 więc musimy jeszcze poczekać. Ale szykuje się niezłe granie  :wink:

1528249[/snapback]

no ja wszedlem na jakis server "Polska" goscie sie obok mnie pojawili ale ciągle wychodzilo mi do windy z jakims komunikem (odrazu kilkanascie takich samych okienek) ehhh ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to pewnie cos w stylu multi theft auto do gta3, grałem w tamto, moze nie baboliło monitora oknami, ale gra była tragiczna. Taki przykład: zabiłem kumpla, patrze na jego monitor a on sobie normalnie biega mimo iz ja nawalam w jego zwłoki :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi