westsajd Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Witam! Tak więc czujniki temperatury nie są w żaden sposób opisane oprócz Temp1, Temp2 i HD0, HD1 itd. Doszedłem do tego, że na moim abicie są następujące czujniki: Temp1: buda, temp systemowa Temp2: proc Temp: czipset HD0, HD1: dyski Ale nie wiem od czego jest czujnik Temp1 co go można włączyć w ustawieniach i ma w Chipie napisane ACPI, i w bus jest ISA. Co to jest? :D SB czy cu? Nie mówiąc o tym że na jedym sensorze mam -48C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Temperatury lepiej sprawdź w biosie, a dysku w D temp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Ale ja wiem jakie mam temperatury tylko nie wiem do czego służy czujnik ACPI Edytowane 6 Lipca 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Trochę poszukaj to nie boli: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=81124 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Sorki ale albo jestem ślepy, albo tam tego nie ma... Na drugiej stronie jakiś user (nie zapamiętałem nazwy) pytał się o to samo ale także nie dostał odpowiedzi. Jest tam coś o włączaniu i wyłączaniu trybu ACPI ale nie o to tu chodzi (chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...