SpiderMAN Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 http://www.winsupersite.com/reviews/longhorn_alpha.asp Jest tam wlasnie. Poczytajcie i napiszcie swoje opinie, mnie sie juz to bardzo podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ciekawe, za ile lat wejdzie na rynek. Czytałem że są znaczne opóźnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Kilka wodotryskow wizualnych na razie oferuje Longhorn, z tego co widac na stronie. Ciekawe co sie zmieni w samym systemie. No i ciekawe, jakie beda minimalne wymagania sprzetowe. Im dalej patrzac, tym bardziej sie obawiam, jaki to sprzet bedzie mi potrzebny, zeby udzwignac sam system operacyjny :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 skorka do xp o nazwie plexxp wyglada podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ciekawe, za ile lat wejdzie na rynek. Czytałem że są znaczne opóźnienia Czemu mówisz o opóźnieniach?? Pracę nad tym systemem dopiero sie zaczęły i według planów potrwają kilka lat... Ma to być nowy system, a nie coś w stylu win me który jest poprawionym 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 a ja tam i tak sciagne sobie longhorna - anawet juz sciagam :wink: bo sadze ze jesli to nowszy build XP to i tak bedzie mial mniej bledow. mam nadzieje ze pracuja po kolei i poprawiaja ten system... zobacze jutro i wystawie recke jak tylko sie sciagnie. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Na jamie nawet jest program imitujący pasek z longhorna: Jama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 a ja tam i tak sciagne sobie longhorna - anawet juz sciagam bo sadze ze jesli to nowszy build XP to i tak bedzie mial mniej bledow. mam nadzieje ze pracuja po kolei i poprawiaja ten system... zobacze jutro i wystawie recke jak tylko sie sciagnie.ej a skąd go sciągasz podeślij mi linka na maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 mam max 2 kilo na sekunde wiec tego raczej nie ma sensu podzielic... a myslalem ze od Szwedow szybciej :-/ Testy sie oddala ale napewno je umieszcze tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ej zah to daj linka prosze chyba nie tylko ja będe wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja to ciagne z FTP na haselko :-/ na calej liscie warezowej jest tylko 1 serek z LH a jak mnie rozlaczy to bede miesiac czekal na wejscie... a z tego serka mam max 3 kilo... nawet do grania w necie nie musze go wylaczac :-/ jak tylko ukaza sie nowe to podrzuce tu liste FTP. ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...