Skocz do zawartości
SpiderMAN

Windows Longhorn Alpha Preview

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka wodotryskow wizualnych na razie oferuje Longhorn, z tego co widac na stronie. Ciekawe co sie zmieni w samym systemie. No i ciekawe, jakie beda minimalne wymagania sprzetowe. Im dalej patrzac, tym bardziej sie obawiam, jaki to sprzet bedzie mi potrzebny, zeby udzwignac sam system operacyjny :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, za ile lat wejdzie na rynek. Czytałem że są znaczne opóźnienia

Czemu mówisz o opóźnieniach?? Pracę nad tym systemem dopiero sie zaczęły i według planów potrwają kilka lat... Ma to być nowy system, a nie coś w stylu win me który jest poprawionym 98.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tam i tak sciagne sobie longhorna - anawet juz sciagam :wink: bo sadze ze jesli to nowszy build XP to i tak bedzie mial mniej bledow. mam nadzieje ze pracuja po kolei i poprawiaja ten system... zobacze jutro i wystawie recke jak tylko sie sciagnie. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tam i tak sciagne sobie longhorna - anawet juz sciagam  bo sadze ze jesli to nowszy build XP to i tak bedzie mial mniej bledow. mam nadzieje ze pracuja po kolei i poprawiaja ten system... zobacze jutro i wystawie recke jak tylko sie sciagnie.

ej a skąd go sciągasz podeślij mi linka na maila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to ciagne z FTP na haselko :-/

na calej liscie warezowej jest tylko 1 serek z LH a jak mnie rozlaczy to bede miesiac czekal na wejscie... a z tego serka mam max 3 kilo... nawet do grania w necie nie musze go wylaczac :-/

jak tylko ukaza sie nowe to podrzuce tu liste FTP. ok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi