Skocz do zawartości
KWS89

Softcooling Semprona:p

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!

Złożyłem se kompa(za aż ok. 500 zeta) powered by Sempron 2800+ i płytka GIGABYTE 8KVT800 Pro.

Niestety ale zabrakło mi kasy na porządny cooler i mam stardardowego i dużą temperature(wina i coolera i obudowy) I tak pomyślałem o rozwiązaniu tymczasowym- softcooler. Moze ktoś ma jakiś pomysł jaki to ma być programik.

Pozdrawiam

Artur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

cpucool sux. 1541307[/snapback]

bez roznicy wszystkie dzialaja na tej samej zasadzie;P a kto powiedzial ze cpucool nie jest freeware;PPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ściągłe takie cos i miełe temperature o 4 stopnie nizszą, ale jak grałem to miałem taką samą jak bez tego... (szajs)

1541430[/snapback]

A czego oczekiwales. To dziala wylaczajac nieuzywane czesci procka. Jak go katujesz w grze to wykorzystuje wszystko co ma i nie ma czego wylaczac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wóódka z cz..cz..czerwoną nalepką :wink:

Tak, niestety niemiałem niczego pod ręką oprócz tego(ale się zmieni, wszystkow swoim czasie- najpierw długi trza dla ojca oddać :mad: )

Softcoolery są do bani, ine działają, albo ja za intensywnie używam kompa :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stan mojej kieszeni wynosi -430zł :wink: Uwieżcie, żebym miał a co to bym już dawno kupił Pentagrama AlCu80QF(czy jak mu tam), mam w domu strzykaweczke pasty sprebrnej którą można wykruszyć młoteczniem :wink: - wiek ok 2,5 roku :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi