jalo Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) czy ktoś zna ten sklepik bo chciałbym sobie kupić tam plytke główną a nie wiem czy jest bezpieczny może to pytanie wyda się wam smieszne ale paru moich kumpli mialo problemy z kupnem przez neta..sam też dużo nie kupuje a nie zanam tego skepiku więc wole sie upewnić.. ps.aha i jeszcze dwa pytanka 1.czy po jakimś czasie nie używania konta na tweaku wygasa bo obecnie nie mam neta..a nie chciałbym go stracić.. 2.jakie jest maksymalne napięcie dla procka w abicie nf7-s rev2.0 jaki jest mnożnik od ilu do ilu i czy może jest jakaś lepsza wersja tej płyty niż rev2.0 Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI :) Edytowane 12 Lipca 2005 przez jalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fornas Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Sklep mogę polecić, kupowałem u nich kilka podzespołów (płytę, procek i coś jeszcze ale nie pamiętam). Towar szybko wysyłają za przesyłkę chyba coś koło 14 zł kurierem. Ceny mają też jedne z niższych. Kupując płytę wzięłem epoxa 8rda pro, po tygodniu użytkowania bez problemu mi wymienili na mojego NF7-SL (jednak stwierdziłem, że lepszy). Przy tym zakupie jeszcze gratis dostałem paczkę płytek CD-R :) Lepszej wersji NF7 nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 rowniez polecam sklepik. Sam osobiscie go odwiedzam bo nie potrzebuje wysylki i przyznaje cenny (o ile nie najnizsze) sa naprawde OK. Gwarancja z pokryciem wiec tylko brac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 ja u nich kupowałem zasilke oraz ram. Teraz bede się tam TYLKO zaopatrywał, ponieważ mają najtaniej. Super , miła obsługa - poprostu miodzio. Kupowałem w salonie w Poznaniu ale we Wrocławiu (wysyłkow) też jest wporządku. Polecam wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Ja kupiłem u nich RAM i dysk, paczka przyszła NIESPODZIEWANIE szybko, po prostu jeszcze nie czekałem nawet :D Ale serio, nawet przelew jakoś szybciej niż zawsze do nich doszedł :D Ale mam jedno zastrzeżenie :unsure: Wysłali to w dużym kartonie, w środku jako wypychacz pełno folii... a w środku małe pudeło, a w nim luzem wrzucone dysk (w tym plastiku zamykanym :D) i RAM - niezły mekong mogły mieć jakby dostawca jeździł na wybojach, po prostu były tam luzem... ale jakoże oba doszły sprawne to mogę polecić ten sklep zdecydowanie :-) i Ceny też bardzo niskie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 pozytywnych opinii nie warto czytac bo w kazdym sklepie sie zdarza zrobic cos porzadnie. jedyna mozliwosc to szukac opinii negatywnych i sprawdzic czy nie jes ich czasem za duzo. jes na oslej chyba topic o brzydkich sklepach i tam proline rzadzi az milo, zaden inny sklep nie ma tylu negatywnych opinii przy czym proline wcale taki duzy nie jest wiec nawet ilosc klientow nie uzasania ilosci niezadowolonych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 hmm zajrze na tą osla łączke bo mają tanio a chętnie bym kupił sobie jeszcze coś tam bo ceny mają nie złe .... Ps.odebrałem płyte którą tam zamówiłem zamontowałęm i wszystko jest wporządku ale mam pytanie apropo gwarancji ...jak to jest z tą gwarancja ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Ja o sieci tych sklepów dużo czytałem i wiem, że trzeba sie znać, bo jak nie to jak niedajboże coś sie popsuje to mogą wcisnąć coś gorszego (np. HDD 5400obr.). Ale sam tam kupiłęm płyte główna i narazie jestem zadowolony, czyli myslę ,że warto kupić. I jeszcze wiem że nieprzyjmuja zwrotów takjak kupisz w sklepie. Sam sie pytałęm i jest takie prawo ,ze masz na wysylłke 10dni zwrotu i właśnie dlatego kupiłem u nich na wysyłkę, choć mam do sklepu 600m :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiądz prymas Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 tam jest niby wszystko ok ale ja mam 1 ale większość podzespołów jest tam przez nich używana dla tego dla przykrywki wieększość żeczy jest otwrarta to naklejają na podzespołach swoje nalepki że to u nich kupione np. statnio kupiłem dysk u nich i był na nim zainstalowany system win xp i w trzy [gluteus maximus] gierek a poza tym to ok. ja bardzo polecam ze swojej strony sklep action (a.pl) tylko że trzeba mieć firme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Najczęściej kupuje w Proline.Mają dobre ceny i dość fajne zaopatrzenie.Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Ja mialem kilka niemilych sytuacji z tym... sklepem. I zawiele dobrego nie moge o nim napisac.Maja niskie ceny (w miare) i spore zaopatrzenie ale Serwis i podejscie do klienta pozostawia wiele do zyczenia. Moze akurat mialem takiego pecha ,ale juz nie raz czytalem o kiepskim serwisie i podejsciu do klientow. Jak ci zalezy tylko na cenach to czemu nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ssv Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Suchajcie gram w Counter strike 1.6 i jestem w klanie, ktora go sponsoruje, firma zaufana, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 gwarancja jest a owszem. kumplowi padl monitor i sie okazalo ze mu mili panowie nie wpisali daty kupna i chcieli kase za naprawe. wpisal sobie sam i poszedl jeszcze raz to smecili ale przyjac musieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 czy ktoś zna ten sklepik ... 1542861[/snapback] :) To jeden z największych w Polsce. Mają dobre ceny, ale często braki asortymentowe. Kupowałem tam pare razy i nigdy nie było wiekszych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroX500 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Polecam ten sklep kupiłem tam ,płytkę i dysk twardy,wszystko chula i jest OK :D :D :D Edytowane 19 Lipca 2005 przez jaroX500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Kupowałem tam zasilacz i kartę graficzną (oddział w Katowicach), części do dziś działają, miła i sprawna obsługa. Kolega kupował w Gliwicach i też wszystko w porządku, drugi kolega także w Katowicach i zaś wszystko w porządku, trzeci kolega kupuje w Gliwicach cały komp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snail Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 właśnie wybrałem się do katowic zachęcony niskimi cenami w cenniku na necie i świetna sprawa, kupiłem mysz i silencera w sumie 10zł taniej niż na allegro od jakiegoś SS gdzie idzie tego jak woda, stan magazynowy się zgadzał z danymi na stronce (pytałem też o ine rzeczy), obsługa też niezła kitu by mi nie wcisnął raczej nikt a jak pytałem o zalmana32 to sam zaproponował tego większego bo ta sama cena u nich w każdym bądź razie jeszcze się tam nieraz wybiore i oby nie do serwisu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Niesolidne firmy... Warte polecenia firmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ja w piatek zlozylem zamowienia w proline na samsunga 160GB ATA. W piatek rowniez wplacilem kase poprzez mbank. Dzisiaj kasa powinna juz byc i wydaje mi sie, ze dzis powinien wystartowac do mnie kurier. Zdam relacje kiedy przybyl dysk, jak był zapakowany. Oraz napisze inne rzeczy ktore rzucily mi sie w oczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ProLine jest w 100% okey ! Zawsze tam kupuje, tanie ceny, miła obsługa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Obiecalem zdac relacje. W piatek zamowilem dysk i przelalem kase. W poniedzialek przed 15 dostalem maila z potwierdzeniem realizacji. Znaczy, ze kurier ruszyl do mnie :) Proline wysyla firma spedycyjna Schenker. Mozna sledzic swoja paczke. Szkoda, ze nie ma godzin, sa tylko daty. We wtorek paczka dotarla z Wroclawia do Katowic. Czyli jakies 60 km ode mnie :) Okolo 12 paczka wyruszyla do mnie z Katowic i dotarla przed 18. Widocznie po drodze kurier musial rozwiesc sporo paczek. Dysk dobrze zapakowany. Pudelko bylo po Radeonie 9550 Gigabyte, odwrocone na ta strone bez napisów :) W srodku troche kawalkow styropianu i dysk w plastikowym pudelku. Obtoczony styropianem i i tasma. Z wierzchu pudelko oplecone tasma klejaca z napisem proline plus jakies 4 biale plastikowe tasmy. bardzo solidne pakowanie. Dysk oczywiscie smiga bez problemu. Tak wiec na dzien dzisiejszy i mam nadzieje na zawsze :) moge polecic firme Proline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vawi Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 zawiodłem sie tylko na prolinie w Katowicach obsługa bucowata a przepłaciłem za procka 50zł i jeszcze be coolera był a w cei 300m obok dawali cooler gratis i cena była niższa o 5 dych:/ mimo to kupiłem u nich płyte, dysk i ramy bo reszta cen była wporządku jednak gwarancja na rok to mało a ceny wcale nie są oszołamiające. CEI ma często dużo lepsze oferty na 4maxie jeszcze nie kupowałem ale już widziałem kilka ciekawych ofert a action już wogóle wymiata z cenami no tylko trzeba mieć firme żeby móc tam kupować:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon333 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Najtaniej i profesjonalnie .:D Tyle wam powiem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Ja wiem czy tak profesjonalnie, kupiłem u nich kilka wentyli i monitor. Wprowadzili mnie w błąd, co do warunków gwarancji monitora (może nieświadomie) na podbicie karty gwarancyjnej czekałem ponad tydzień (druczków na sklepie nie mieli). Co do stanów magazynowych w internecie to też się nie zgadzają. Patrzę sobie na ich stronie na stan wentyli, duża ilość. No to jadę do sklepu a tam ani jednego. Dogadałem się z gościem ze sklepu niedaleko mnie i mam ceny takie jak w proline (czasem trochę drożej) i cyrków z nim żadnych nie będę miał, bo wolał bym nie oddawać nic na gwarancję w proline, kolega na dysk czekał miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marteek23 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Dla mnie sklep OK. Mam od nich procek, mobo i dysk - poza drobnymi problemami (opisanymi zresztą gdzie indziej na tym formu :wink: ) wszysko OK. Przy dość niskich cenach - obsługa (przynajmniej w K-cach) poprawna :) tylko te kolejki czasem to... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...